Valorant'ta çok öfkelenmek

Sen nerede gördün tilt karakter olup ondan zevk alan birisini. Zevk almıyor ki. İçinde ki eziklik duygusunu besliyor sadece.
Haklısın ve evet, Dm de Odin alanlara tilt olmamak elde değil. Ve evet yine haklısın kendilerini bunu yaparak tatmin ediyorlar.
Yallah too.

Zararın neresinden dönerseniz kârdır.Bence sistemi haşat etmeden oyunu bırakın.

Nereden anladın?

Gerçekten 1000 liralık klavyesi olan fiyat belirtmez, "falanca model klavyemi" kırdım yazar.
Ayrıca 1000 liralık bir şeyi rahatça parçalayacak bir ekonomik özgürlüğe sahip birey oyuna sinirlenmez.
Oyunda sinirlenenler ekseriyetle Türk ve Rus pasaportuna sahip kimselerdir. Hayatta bir beklentisi olmayınca oyuna bel bağlarlar, oyunu gereğinden fazla içselleştirip böyle davranırlar.
Kısacası zengin birisi öldükten sonra sodadan bir yudum alır, bir adet kaju atar ağzına ve turun bitmesini bekler.

Kullanıcı adınız ile uyumlu olmuş. Bilgisayar oyunlarını bırakıp dışarı çıkın, hikaye oyunları oynayın. Rekabet olmayan oyunlar size daha uygun.

Ayrıca 1000 liralık bir şeyi rahatça parçalayacak bir ekonomik özgürlüğe sahip birey oyuna sinirlenmez.
Belli olmaz o. O Japon çocuğu biliyorsun değil mi? LoL'de lig atlayamadı diye monitörleri parçalıyordu.

Valorant'a ne zaman girsem tüm sesli sohbeti kapatıyorum. Durduk yere söven bağıran çağıran insanlar moralimi bozuyor.

1000 liralık klavyenin kırılması arkadaşının suçu değil, senin suçun. Alt tarafı bir oyun uğruna sağlığınızı ve gençliğinizi heba ettiğinizi anladığınızda gerçek dünya ile tanışırsınız umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…