Valorant'ta çok öfkelenmek

Ben her gün monitör kırıyordum en son para bitti oyunu sildim bitti gitti.
images.jpeg

YKS sınavından önce oynamıştım harbiden yaş farkı olmadan herkes adına söylemiyorum bazılarının zeka seviyesi yerlerde canı sıkılan ve oynamayı beceremeyen iki dakikada hazır yemek gibi ana bacı küfrediyor yetmiyor AFK bırakıyor toplam 1 hafta oyun sürem oldugunu varsayaraktan gram oynanmayacak oyun olduğunu fark ettim. Kuzen veya arkadaş hiç fark etmez oyunla ilgili sıkıntı olduğunu söylediğinde hemen bahane yapıyorsun diyor veya seni orada dinlemiyor. Oyunun optimizasyon sorunu yetmedigi gibi koşarak vurma ve arkalamak çok meşhur bir olay.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Valorant'a şu ana kadar 600 lira yatırdım fakat iyi değilim ve öldüğümde aşırı sinirleniyorum. Neyse konu dün arkadaşım bana kolsuz dedi, ben de sinirden 1000TL'lik klavyeyi parçaladım, sonra fotoğrafını çekip, arkadaşıma atıp senin yüzünden oldu deyip sövdüm. Sizce Aim Lab kullanıp aim kasmaya mı başlayayım, yoksa oyun daha fazla benim hayatıma zarar vermeden bırakayım mı?

Oyun işini çok abartıyorsunuz gerçekten psikoloğa görünmekte fayda var oyunun amacı zaten eğlenmek öfke krizleri geçirmek değil.

Merhaba, Valorant'a şu ana kadar 600 lira yatırdım fakat iyi değilim ve öldüğümde aşırı sinirleniyorum. neyse konu dün arkadaşım bana kolsuz dedi, ben de sinirden 1000TL'lik klavyeyi parçaladım, sonra fotoğrafını çekip, arkadaşıma atıp senin yüzünden oldu deyip sövdüm. Sizce Aim Lab kullanıp aim kasmaya mı başlayayım, yoksa oyun daha fazla benim hayatıma zarar vermeden bırakayım mı?
Önce öfke kontrolü sorununuzu tedavi edin, sonra devam edebilirsiniz oynamaya.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı