Valorant'ta çok öfkelenmek

Sen nerede gördün tilt karakter olup ondan zevk alan birisini. Zevk almıyor ki. İçinde ki eziklik duygusunu besliyor sadece.
Haklısın ve evet, Dm de Odin alanlara tilt olmamak elde değil. Ve evet yine haklısın kendilerini bunu yaparak tatmin ediyorlar.
Eğlenme, kafa dağıtmak için oynadığın bir oyun için bunlara değmez. Eğer bu tarz oyunlar sizi bu şekilde tahrik ediyorsa simülasyon, hikaye bazlı oyunlar oynayabilirsiniz illa bu oyun revaçta diye bunu oynamanız sizi sinir hastası eder. Ben de çok yetenekli değilim bu tarz oyunlarda baktım gerilmeye başlıyorum açıyorum ETS'yi arkaya da bir şarkı yallah şoför yallah.
Yallah too.

Nereden anladın?

Gerçekten 1000 liralık klavyesi olan fiyat belirtmez, "falanca model klavyemi" kırdım yazar.
Ayrıca 1000 liralık bir şeyi rahatça parçalayacak bir ekonomik özgürlüğe sahip birey oyuna sinirlenmez.
Oyunda sinirlenenler ekseriyetle Türk ve Rus pasaportuna sahip kimselerdir. Hayatta bir beklentisi olmayınca oyuna bel bağlarlar, oyunu gereğinden fazla içselleştirip böyle davranırlar.
Kısacası zengin birisi öldükten sonra sodadan bir yudum alır, bir adet kaju atar ağzına ve turun bitmesini bekler.

Merhaba, Valorant'a şu ana kadar 600 lira yatırdım fakat iyi değilim ve öldüğümde aşırı sinirleniyorum. neyse konu dün arkadaşım bana kolsuz dedi, ben de sinirden 1000TL'lik klavyeyi parçaladım, sonra fotoğrafını çekip, arkadaşıma atıp senin yüzünden oldu deyip sövdüm. Sizce Aim Lab kullanıp aim kasmaya mı başlayayım, yoksa oyun daha fazla benim hayatıma zarar vermeden bırakayım mı?
Kullanıcı adınız ile uyumlu olmuş. Bilgisayar oyunlarını bırakıp dışarı çıkın, hikaye oyunları oynayın. Rekabet olmayan oyunlar size daha uygun.

Valorant'a ne zaman girsem tüm sesli sohbeti kapatıyorum. Durduk yere söven bağıran çağıran insanlar moralimi bozuyor.

1000 liralık klavyenin kırılması arkadaşının suçu değil, senin suçun. Alt tarafı bir oyun uğruna sağlığınızı ve gençliğinizi heba ettiğinizi anladığınızda gerçek dünya ile tanışırsınız umarım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı