Valorant'ta durduk yere ban yenildi

Hocam ' kill your self ' yazıyorsun. Sonra durduk yere ban yedim diyorsun? Adama kendini öldür deyip ceza yerine ödül mü almayı bekliyordun? Umarım banın hiç açılmaz. Kendini savunmuşsun her insanın dediği şeyi niye yapıyorsun? Aşağıya atla dese atlayacak mıydın? İyi sosyaller.

Atlardım: D ne bu sinir kanka bilmeden yazdım bu da ayıbımız olsun ama perma banı atılmaz bunun için sesli sohbet engeli verebilirdi.

Hocam ' kill your self ' yazıyorsun. Sonra durduk yere ban yedim diyorsun? Adama kendini öldür deyip ceza yerine ödül mü almayı bekliyordun? Umarım banın hiç açılmaz. Kendini savunmuşsun her insanın dediği şeyi niye yapıyorsun? Aşağıya atla dese atlayacak mıydın? İyi sosyaller.

Evet bu arada ödül almayı bekliyordum bir sıkkıntı mı var.

Evet bu arada ödül almayı bekliyordum bir sıkkıntı mı var.

Yediğiniz ban biraz haklı ama sebebi yanlış yazılmış, sizin sohbete yazdığınız mesajdan ban yemiş olmanız gerekirken sözde hile yaptığınız için ban yemiş olarak görünüyorsunuz, ticket açarsanız belki banınız açılır, açılmazsa da yeni hesap açıp devam edin, sonuçta (eğer VAN 152 almadıysanız) HWID ban yememişsiniz. Bir daha da böyle şeylere düşmeyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı