Valorant'ta durduk yere kalıcı uzaklaştırma aldım

efeknfidn

Decapat
Katılım
12 Mayıs 2021
Mesajlar
358
Kendi halimde takılan hilecilerden şikayetçi olan sıradan bir Valorant oyuncusuyum. Oyuna para yatıran birisiyim ve 4500 TL geçmişi olan Valorant hesabım bulunmakta. Bilgisayarımın içinde gereksiz bir sürü şeyler olduğundan format atma kararı aldım ve bilgisayarımı formatladım. Bilgisayarı formatlamadan önce herhangi bir sıkıntı yoktu hesabıma girip oyun oynayabiliyordum. Formatladıktan sonra oyuna girdim ve Van 152 hatası aldım. Başta ne olduğunu bile bilmiyordum düzelsin diye defalarca bilgisayarı yeniden başlattım Vanguard'ı sildim. YouTube'a baktım ve ban kodu olduğunu öğrendim. Başka hesabımdan giriş yapınca da kalıcı uzaklaştırma uyarısı aldım. Herhangi bir program şu ana kadar indirmedim kısacası durduk yere ban yedim. Rio'ta bilet açtım bu konu hakkında ve sizlere de sormak istedim.
 
Eğer siz hile kullanmadığınızı söylüyorsanız ve eminseniz hesabınızı birine verdiyseniz o hile açmış olabilir veya hesabınızı çalan biride açmış olabilir zaten yanlış ban varsa ortada, kaldırıyorlar.
 
Hayır hesabımı kimseye vermedim ve bilgisayarıma korsan uygulama bile indirmediğim için virüs yemem imkansız. Riottan cevap bekliyorum gelişme gelince sizlere haber veririm.
Oluyor arada öyle şeyler. Benim direksiyon setinin sürücüsünü hile algılamıştı örnek olarak. Oyun sırasında direksiyonu döndürdüm diye ban yedim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı