Valorant'ta edilen küfürden dava açılır mı?

kursathan9

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Bugün Valorant oynuyorken bir takım arkadaşı denk geldi ilk başta her şey güzeldi ölünce silahını alıyordum. Bana teşekkür ediyordu daha sonra 4'e 1 kaldı bir elde ve ben ona ipten inme dedim ve inmedi. Öldü. Sonra bana yanında birkaç küfürle velet tarzı şeyler söyledi maçta ara ara birbirimize sövdük. En son kısımda ikimizde birbirimize çok sövdük ve ben onun sülalesini karıştırdım. Sonra maç bitti adam bana istek attı 5. istekten sonra kabul ettim ve ona yazılı bir şekilde bir daha küfür ettim ve o da bana senj mahkemeye vereceğim elimde kayıtlar var dedi. Adamın elinde maçın videosunun olmadığını düşünüyorum. Ama gene de verebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şey olmaz, en fazla oyun hesabın kısıtlanır. Bir de sonradan korkacaksan da küfür etme, adamı sustur ve oyununa bak. Küfür edince elinize ne geçiyor?

Kimse böyle bir şeyle uğraşmaz. Ve böyle şeylerle uğraşıp oyun zevkini bozma sustur devam et.

Adamın birkaç şeyde haklı olduğunu düşünüyorum mesela küfür ettikten sonra mahkemeye verileceğinden korkacak kadar büyük olmadığın, verilsen de kendini savunamayacağın konusunda sanırım haklı. İkinci olarak teoride şikayet edebilir fakat pek bir ekmek çıkmaz oradan. Ancak oyun içi görüntüleri Riot'a atınca ban veriyor bir süreliğine.

Kendisi de küfür etmiş ama sanmıyorum dava açacağını. Sende küfür etmezsen sana küfür ettiklerinde direk report at geç.

Şimdi tüm ihtimalleri göz önünde bulunduralım önce şöyle baslayayım sen haksızsın diyelim sadece senin basin yandi bu adam sana davayı acti ve kazandı hakaretten en fazla 1000 TL para cezası yersin ikinci ihtimal karsilikli birbirine hakaret var iki tarafta birbirinden sikayetci olur iki tarafta birbirine dava acar ve iş nötrlenir bu isten bise cikmaz ücüncü ihtimal ki en yüksek ihtimal budur adam davayla falan uğraşmaz cünkü bildigin gibi yani vakit alan bir şey ve her günde böyle birilerine küfür ederek geciren biridir muhtemelen hangi birisine sence dava acmakla ugrasir mantiken gidip dilekce verecekte avukat tutacak bir de kazancak yani zor isler bunlar durumu iyi birisinin olmasi lazim ki öyle biriside böyle yerde vakit harcamaz yani en fazla bu ihtimalleri göz onünde bulundurunca banlanırsın yani başka bir şey olmaz.

speed permaban yedi hem de daha önemsiz birşeyden. kadına "bir kadın mı konuşuyor bana" diye bağırdığı için?(linçlemeyin sülaleyi kattığı için önemsiz dedim)

Artı -1 Eksi
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…