Valorant'ta edilen küfürden dava açılabilir mi?

Hocam son durum ne açmış mı?

Bugün Valorant oynarken bir tane kız takıma bot dedi, ben de küfür ettim. Gençliğimin hatası işte, yaşım 16. Sizce bana dava açabilir mi? Elinde kaydı vardı sanırım, çünkü ben küfür ettikten sonra bir daha takımlan hiç iletişim kurmadı ses vermedi.

Son rauntlarda ailene yazık olacak falan diyordu, sizce yapabilir mi? Konuda bilgim olmadığı için soruyorum.
2 hafta içinde evine bir şey gelmezse sıkınti yok demektir

Belki hesabı silerseniz bulamazlar :D

Son düzenleme:
Oyunda bir kişiye dava açmak çok zordur yani bulunması çok zor sesli sohbetten küfür etmediysen bir sorun olmaz. Etsende çok zor yani bulunması. Onun için şakasına demiştir. Rahat olun hocam.

Düşünsenize mahallenizde bir ağabey var. Herkese hapishane anılarını anlatıyor. Tutuklanma sebebini sorduğunuzda size "oyunda bir elemana küfür ettik oda dava açmış" diyor. Gerçekten garip bir durum.

Bugün Valorant oynarken bir tane kız takıma bot dedi, ben de küfür ettim. Gençliğimin hatası işte, yaşım 16. sizce bana dava açabilir mi? Elinde kaydı vardı sanırım, çünkü ben küfür ettikten sonra bir daha takımlan hiç iletişim kurmadı ses vermedi.

Son rauntlarda ailene yazık olacak falan diyordu, sizce yapabilir mi? Konuda bilgim olmadığı için soruyorum.

İyi ki sövmüşsünüz hocam bende taze sövdüm bir kıza ya bu kızlar oyun oynamasın de miyim de bazı kızlar lütfen oynamasın hiçbir şey yapamaz.

Düşünsenize mahallenizde bir ağabey var. Herkese hapishane anılarını anlatıyor. Tutuklanma sebebini sorduğunuzda size "oyunda bir elemana küfür ettik oda dava açmış" diyor. Gerçekten garip bir durum.

Yok yok öyle şeyler düşünmemeni tavsiye ederim bir şey olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı