Tamam da ispat için birisinin maçı kayıt altına alması lazım değil mi? CS 2 maç kayıtlarında mikrofon konuşmaları yok diye biliyorum.Uğraşmak istiyorsan ispatlanır sonuçta. Bizde de bilişim suçları denen bir şey var.
Tamam da ispat için birisinin maçı kayıt altına alması lazım değil mi? CS 2 maç kayıtlarında mikrofon konuşmaları yok diye biliyorum.Uğraşmak istiyorsan ispatlanır sonuçta. Bizde de bilişim suçları denen bir şey var.
Bildiğim kadarıyla sohbet kısmının logunu tutuyorlar ama sesli konuşma tutulmuyor. Onun için kayıt alman lazım.Tamam da ispat için birisinin maçı kayıt altına alması lazım değil mi? CS 2 maç kayıtlarında mikrofon konuşmaları yok diye biliyorum.
2 hafta içinde evine bir şey gelmezse sıkınti yok demektirBugün Valorant oynarken bir tane kız takıma bot dedi, ben de küfür ettim. Gençliğimin hatası işte, yaşım 16. Sizce bana dava açabilir mi? Elinde kaydı vardı sanırım, çünkü ben küfür ettikten sonra bir daha takımlan hiç iletişim kurmadı ses vermedi.
Son rauntlarda ailene yazık olacak falan diyordu, sizce yapabilir mi? Konuda bilgim olmadığı için soruyorum.
Bugün Valorant oynarken bir tane kız takıma bot dedi, ben de küfür ettim. Gençliğimin hatası işte, yaşım 16. sizce bana dava açabilir mi? Elinde kaydı vardı sanırım, çünkü ben küfür ettikten sonra bir daha takımlan hiç iletişim kurmadı ses vermedi.
Son rauntlarda ailene yazık olacak falan diyordu, sizce yapabilir mi? Konuda bilgim olmadığı için soruyorum.
Düşünsenize mahallenizde bir ağabey var. Herkese hapishane anılarını anlatıyor. Tutuklanma sebebini sorduğunuzda size "oyunda bir elemana küfür ettik oda dava açmış" diyor. Gerçekten garip bir durum.
Yok yok öyle şeyler düşünmemeni tavsiye ederim bir şey olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.