Valorant'ta edilen küfürden dava açılır mı?

kursathan9

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Bugün Valorant oynuyorken bir takım arkadaşı denk geldi ilk başta her şey güzeldi ölünce silahını alıyordum. Bana teşekkür ediyordu daha sonra 4'e 1 kaldı bir elde ve ben ona ipten inme dedim ve inmedi. Öldü. Sonra bana yanında birkaç küfürle velet tarzı şeyler söyledi maçta ara ara birbirimize sövdük. En son kısımda ikimizde birbirimize çok sövdük ve ben onun sülalesini karıştırdım. Sonra maç bitti adam bana istek attı 5. istekten sonra kabul ettim ve ona yazılı bir şekilde bir daha küfür ettim ve o da bana senj mahkemeye vereceğim elimde kayıtlar var dedi. Adamın elinde maçın videosunun olmadığını düşünüyorum. Ama gene de verebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası, bu işten bir iş çıkabilir. Bile bile kendine küfür ettirip bunu dava yoluyla gelir kapısı haline getiren var. 1000TL ile 73000 TL arasında dava açan için gelir potansiyeli mevcut, yanılmıyorsam dava sürecinde geçen her gün için 150TL gibi bir rakamı tazminat olarak mahkemeden istenebilir.

Artık yaşın kaç bilmem ama tahminimce çok büyük değildir bende 15 veya 16 yaşlarımda globalde birine küfür etmiştim. Dava edeceğini söyledi hicbirşeyde olmadı. Yani korkma iki küfür için kimsenin o kadar uğraşacağını sanmıyorum. Velev ki adam psikopat cidden gidip dava etti, sana çok giren çıkan olmaz merak etme. E devletten dava dosyası sorgulayabiliyorsun bu arada. İçini rahatlatmak istersen oradan bakarsın. Çok takma kafana keyfine bak. Birdahada tanımadığın insanlara küfür etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…