Çözüldü Valorant'ta engellendiniz hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

onlucky

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar 2 haftadır bilgisayara oturmuyordum ve bilgisayara benden başkası kimse erişemez (şifreli).
14.01.2024 tarihin de Valorant'a girmek istedim ancak aşağı da gördüğünüz ilk resimdeki gibi "güncelleme sunucusu kapalı" şeklin de hata alıyorum.
1 saat bekledim ancak çözülmeyince bir Riot Games'e bilet atmak istedim ancak Riot Games sayfasına girdiğim an aşağı da 2. resim de gördüğünüz gibi "sorry, you have been blocked" (üzgünüz, engellendiniz. Riotgames.com'a erişemiyorsunuz) hatası alıyorum.

Hemen aklınıza hile veya hesaba başkasının girdiğini düşüneceksiniz ancak bu hesabı kimseye vermedim ve 30 bin TL yatırımım var bu hesap benim için çok değerli ayrıca 400 levellik bir emeğim var. Rio'ta hiçbir şekil de bilet atamıyorum hiçbir tarayıcıdan giremiyorum bazı arkadaşlar IP ban yemişsin diyorlar telefondan kendi internetimle gireyim diyorum hesap giriş yerine geliyorum hesabımı girdiğim an tekrar engellendiniz hatası alıyorum.

Çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olsun hiçbir şekilde bilgilendirilmedim ban yediniz veya başka bir şekilde mail falan hiçbir şey gelmedi.

Dosya Ekleri

• suınucukapalıhatası.png
    suınucukapalıhatası.png
    63,2 KB · Görüntüleme: 355
  • engellendinizhatası.png
    engellendinizhatası.png
    110,1 KB · Görüntüleme: 296
Vallahi oldu ya kendimi 2010 da gibi hissettim gerçekten çözüm bu kadar basitmiymiş ya.
Benim bildiğim ve muhtemelen yaşanan durum şu: CGNAT adı verilen bir sistem var; bu sistem, bir IP adresinin onlarca hatta yüzlerce kişinin internete çıkmasını sağlayan bir ağ yapılandırmasıdır. Bu IP içinde biri hile yapmış olabilir veya başka bir şey yapmış olabilir, bu nedenle site onu yasaklamış olabilir ya da aynı anda birçok kişi tarafından kullanılmış olduğundan site ip adresini engellemiştir.
(Detayları tam olarak bilmiyorum.)
Kısacası, şu anda seninle aynı IP adresini kullanan diğer kişiler de benzer sorunlar yaşıyor olabilir. Bizim yaptığımız ise modemi yeniden başlatarak IP adresini sıfırlamaktı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı