Merhaba arkadaşlar 2 haftadır bilgisayara oturmuyordum ve bilgisayara benden başkası kimse erişemez (şifreli).
14.01.2024 tarihin de Valorant'a girmek istedim ancak aşağı da gördüğünüz ilk resimdeki gibi "güncelleme sunucusu kapalı" şeklin de hata alıyorum.
1 saat bekledim ancak çözülmeyince bir Riot Games'e bilet atmak istedim ancak Riot Games sayfasına girdiğim an aşağı da 2. resim de gördüğünüz gibi "sorry, you have been blocked" (üzgünüz, engellendiniz. Riotgames.com'a erişemiyorsunuz) hatası alıyorum.
Hemen aklınıza hile veya hesaba başkasının girdiğini düşüneceksiniz ancak bu hesabı kimseye vermedim ve 30 bin TL yatırımım var bu hesap benim için çok değerli ayrıca 400 levellik bir emeğim var. Rio'ta hiçbir şekil de bilet atamıyorum hiçbir tarayıcıdan giremiyorum bazı arkadaşlar IP ban yemişsin diyorlar telefondan kendi internetimle gireyim diyorum hesap giriş yerine geliyorum hesabımı girdiğim an tekrar engellendiniz hatası alıyorum.
Çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olsun hiçbir şekilde bilgilendirilmedim ban yediniz veya başka bir şekilde mail falan hiçbir şey gelmedi.