Valorant'ta eski aimimi nasıl yakalarım?

EOS

Decapat
Daha fazla  
Oyunu 2 ay bir süre oynamadım ve aimim çok bozuldu aimi adamları kafa hizasında tutamıyorum spreyim kötüleşti daha önceden gayet iyi sprey kafa hizasında tutuyordum hızlı mouse döndüre biliyordum şimdi her şeyim kötü ne yapmam lazım? Eski aimimi nasıl toparlarım?

Hocam zaten olayı biliyorsunuz aslında. Sadece biraz pratik yapmalısınız. Eski aim'iniz kesinlikle yerine gelecektir. DM girmeye özen gösterin.

Miyagi yap farkı göreceksin. Ayrıca aim hakkında mentalini değiştir, aim tahmin ettiğin gibi bir şey değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Poligona gir, crosshair'ini değiştir, farklı sense ile botları vur, farklı ayarlarla oynamaya çalış, daha fazla öneri için Librainz kanalını izleyebilirsin. Ben de 3 aydır oyuna giremiyorum, aimim soğuduğunda bunları yapıyorum (1-2-2-2'den tekrar 1-4-2-2'ye geçtim). Bir başka önerim de bir süre ranked yerine derecesiz girmenizdir.

Miyagi yap farkı göreceksin. Ayrıca aim hakkında mentalini değiştir, aim tahmin ettiğin gibi bir şey değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nasıl yani.

@İugur @Pigasor05 bir de oyun girerken hep vuramayacağım gibi hissediyorum oynayamıyorum diye moralimi bozuyorum.
Hocam o hissi çok iyi bilirim. Sadece kendinizden emin olun. Gelişmek için oynayacağım deyin kendi kendinize. Sakın ranked girmeyin kendinizi hazır hissedene kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı