Valorant'ta nasıl eskisi gibi oynanır?

• Konuyu başlatan swynZz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 354
Yaz tatilinde her saniyemde oynuyordum. Şimdi günlük 3 saat ayırıyorum. Eskisi kadar iyi değilim ne yapmalıyım? Elmas yücelik eloda eskiden en az 25-30 vururken şimdi 15 zorluyorum, ne yapmam lazım?

Yazın 3 hesabı immo olarak bitirmiştim şimdi yücelerin crossuna çıkamıyorum farklı oyunlar oynuyorsan PUBG Fortnite gibi onunda etkisi olabilir sadece Valorant'a tekrar odaklan alışırısın yine.

Vana kalırsa Aim Lab gibi uygulamardan uzakdur gir DM oyna ya da bot vur hiçbir Pro oyuncu reklam almadığı sürece Aim Lab önermez. Günde 2 3 maç atıyorum rank immo2.

Eski aim kolay gelmez, aim antrenmanları yapmalısın biraz klasik ama Aim Lab Valorant modlarını deneyebilirsin ayrıca eski aim için Valorant'yu günlük düzenli oynarsan gelişme kaydedebilirsin.

Nasıl bir aim rutini önerirsiniz.

5 dk kafa takip 10 dk One tap 10 dk strafe 10 dk flick çalışması 10 dk 2'li flick 100bot vur X5 5 X zor bot 4 DM bu iyi midir? Hocam bir de tık tık kitlenerek oynuyordum ben oyunu dönerken falan cross koyarken snappy aimdim calm aim değildim eskisi gibi tık tık diye oynamak için ne yapmalıyım tıktıktan kastığım cross koyarkende HS atarkende kitlenmek flick değil.

Nasıl bir aim rutini önerirsiniz.

5 dk kafa takip 10 dk One tap 10 dk strafe 10 dk flick çalışması 10 dk 2'li flick 100bot vur X5 5 X zor bot 4 DM bu iyi midir? Hocam bir de tık tık kitlenerek oynuyordum ben oyunu dönerken falan cross koyarken snappy aimdim calm aim değildim eskisi gibi tık tık diye oynamak için ne yapmalıyım tıktıktan kastığım cross koyarkende HS atarkende kitlenmek flick değil.

Kardeşim yapmana gerek tek şey kendine bir sens belirlemen ve onu asla değiştirmemen gerekecek. Ve sadece oyunu açtığında girip botlarla 5 10 dakika ısınacaksın ama myle rast gele vurma botları gözüne birini kestir ve hemen ona dönmeye çalış birini vurmadan önce diğer botu gözüne kestir. Ondan sonra gir DM'ye gerçek insanlara karşı oyna istersen ses kas istersen kapat sesi şarkı ile oyna ama sadece DM oyna aim geliştirmenin en iyi yolu. Oyun haricinde farklı uygulamalara vakit harcama.

Kardeşim yapmana gerek tek şey kendine bir sens belirlemen ve onu asla değiştirmemen gerekecek. Ve sadece oyunu açtığında girip botlarla 5 10 dakika ısınacaksın ama myle rast gele vurma botları gözüne birini kestir ve hemen ona dönmeye çalış birini vurmadan önce diğer botu gözüne kestir. Ondan sonra gir DM'ye gerçek insanlara karşı oyna istersen ses kas istersen kapat sesi şarkı ile oyna ama sadece DM oyna aim geliştirmenin en iyi yolu. Oyun haricinde farklı uygulamalara vakit harcama.

4:3 mü 16:9 mu sizce.

Valorant'ta pek fark etmiyor CS geçmişin yoksa 4:3 e alışıklığın yoksa 16:9 daha iyi hissettirir ama dediğim gibi sabit ayarlar her zaman daha iyidir ne ile oynuyorsan onu bozma.

16:9 oynuyorum hocam teşekkür ederim uzaktaki adamı vuramıyor zaten 4:3 iken.

16:9 oynuyorum hocam teşekkür ederim uzaktaki adamı vuramıyor zaten 4:3 iken.
Rica ederim. Ayarları sabit tuttukça aimin zaten gelişir sık sık oynarsan fazla kasmamaya çalış. Nerelere cross tutulur adam nerelerden peekler. Klasik açılar nereler genelde site nereden tutulur o açıları ezberle o açılara crosslu çık

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı