Hocam sıvı soğutmam var. Isı problemim yok. Başka oyunlarda da FPS problemim yok. Sadece Valorant.
Yok hocam ısıda hiçbir problem yok ama FPS'de problem var işte, arkadaşımda da benzer bir sistem var o da aynı FPS'leri alıyor benimle. CS:GO'da ortamala 300-400 ama Valorant'ta 150-250
İnternet hızlıysa bir de yeniden yüklemeyi deneyin. Belki oyunu çok uzun süredir oynuyorsanız güncellemeler birikerek yamultmuş olabilir bazı dosyaları. Ben oyuna başlayalı 2 hafta kadar oluyor 1-2 tane güncelleme gördüm yanlış hatırlamıyorsam. 250-300 FPS alıyorsam kayıt yapınca 30-50 düşüyordu. Ona da tahminim arka planda çok uygulama çalışıyorsa işlemciyi bir tık geri çekebileceği (gerçi sizinki de 6 çekirdek 12 thread neyi geri çekecek). Bir de en düşük ayarlarda sanki FPS değişimleri biraz fazla oluyor bu yüzden orta veya yüksek ayar yapıp yükü ekran kartına fırlatmak bir tık iyi olabilir eğer düşükteyse.
İnternet hızlıysa bir de yeniden yüklemeyi deneyin. Belki oyunu çok uzun süredir oynuyorsanız güncellemeler birikerek yamultmuş olabilir bazı dosyaları. Ben oyuna başlayalı 2 hafta kadar oluyor 1-2 tane güncelleme gördüm yanlış hatırlamıyorsam. 250-300 FPS alıyorsam kayıt yapınca 30-50 düşüyordu. Ona da tahminim arka planda çok uygulama çalışıyorsa işlemciyi bir tık geri çekebileceği (gerçi sizinki de 6 çekirdek 12 thread neyi geri çekecek). Bir de en düşük ayarlarda sanki biraz daha fazla FPS değişimleri yüksek oluyor bu yüzden orta veya yüksek ayar yapıp yükü ekran kartına fırlatmak bir tık iyi olabilir eğer düşükteyse.
Hocam zaten PC'ye format atacağım. Valorant'ı kaldırmayı da bu sayede kökten yapmış olacağım.
Evet düşükte kullanıyorum, bugün silip tekrar indireceğim tavsiyeniz için teşekkür ederim. Maça girdiğimde takımda kime sorsam iyi sistemi var ama herkes ortalamanın altında alıyor bu oyunda bir bozuklu var diye düşünüyorum.
Bir değişiklik olursa söylersiniz, işe yararsa en azından bir çözümümüz olur.![]()
Hocam bir şey değişmedi en yüksek ayarlarda da aynı FPS'yi alıyorum en düşüktede, eski bilgisayarımda da böyleydi.
Afterburner ile bakıyorsan harita adı, sıcaklıklar, işlemci frekansı ve FPS değerlerini genel olarak söylersen bir de kendim bakayım. Ayarlarımla beraber kısa bir video çekip atabilirim karşılaştırmış olursun.
Afterburner ile bakıyorsan harita adı, sıcaklıklar, işlemci frekansı ve FPS değerlerini genel olarak söylersen bir de kendim bakayım. Ayarlarımla beraber kısa bir video çekip atabilirim karşılaştırmış olursun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.