Ahmetfeyzi Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2022 #1 RAM 8 gb Ekran kartı MSI Radeon rx570 Anakart Gigabayte b450 s2h v2 İşlemci Ryzen 3 3100 Selamlar oyun içi ghosting problemim var. Mouse hızlı hareket ettirdiğimde bulaniklaşma oluyor. Yardımcı olabilen şahısa 295 VP kodu vereceğim 3 haftadır uğraşıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mart 2022
Selamlar oyun içi ghosting problemim var. Mouse hızlı hareket ettirdiğimde bulaniklaşma oluyor. Yardımcı olabilen şahısa 295 VP kodu vereceğim 3 haftadır uğraşıyorum.
KS KS Ahmetfeyzi Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #91 390845 dedi: Artık sorunun monitörle alakalı olduğunu düşünüyorum. Başka türlü her şeyi denedik. Benden bu kadar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır uğraşların için teşekkür ederim Artı 0 Eksi
390845 dedi: Artık sorunun monitörle alakalı olduğunu düşünüyorum. Başka türlü her şeyi denedik. Benden bu kadar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır uğraşların için teşekkür ederim
GokhanTRGT Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2022 #92 Ahmetfeyzi dedi: Tamamdır uğraşların için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Çözümü buldunmu bende yeni casper excalibur 200hz monitör aldım va panel valorantı sanli 30hz den oynuyorum gölgeli bulanıklaşıyor mouse hareket ettirince çözüm nedir Artı 0 Eksi
Ahmetfeyzi dedi: Tamamdır uğraşların için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Çözümü buldunmu bende yeni casper excalibur 200hz monitör aldım va panel valorantı sanli 30hz den oynuyorum gölgeli bulanıklaşıyor mouse hareket ettirince çözüm nedir