Valorant'ta Gümüş elodan çıkılamıyor

535780

Hectopat
Arkadaşlar selam, gümüş elodan çıkamıyorum, sürekli maç kazanıp kaybediyorum. Şu an da lose streak yedim zaten. Çoğu maçta takımda MVP oluyorum aslında. Ama bir türlü olmuyor, takım arkadaşlarım iyi gelse bile rakip çok dengesiz oynuyor. Bir türlü gümüşten çıkamıyorum.

Maç geçmişini inceleyebilirsiniz.

Aim çalış, video izleyerek oyun bilgini geliştirmeye odaklan bi' zamandan sonra belli bi' lige kadar kendini çıkartırsın tek başına sonrasında takım uyumuyla daha da yükselirsin

Aynı sorun bende var bir türlü bronzdan çıkamıyorum takılı kaldım bir de aşırı hile gelmeye başladı artık can sıkıyor bu durum.

En iyi çözüm takım bul kendine, oyun arkadaşı bul daha hızlı rank atlarsın. KD iyi ama HS oranı biraz düşük oda elona göre normal sorun değil. Maçlarına az çok baktım genel olarak entry denemiyorsun maç içinde. Duelist oynadığın maçlarda bile entry ya hiç almıyorsun ya da 1-2 tane. Çoğunlukla Skye'ya da duelist oynuyorsun oynadığın ajanlar buna elverişli çık entry al 1 kişi üstün başla round a bu bile birçok maçı kazandırır ama entry alacağım diye de round u satma.

Arkadaşlar selam, gümüş elodan çıkamıyorum, sürekli maç kazanıp kaybediyorum. Şu an da lose streak yedim zaten. Çoğu maçta takımda MVP oluyorum aslında. Ama bir türlü olmuyor, takım arkadaşlarım iyi gelse bile rakip çok dengesiz oynuyor. Bir türlü gümüşten çıkamıyorum.

Çoğunlukla Skye oynamışsın. Bu elolardan çıkman için entry alman lazım. Daha çok Reyna ISO gibi ajanlar yeterli olur. İyi gelen takım arkadaşlarını mutlaka ekle ve onlarla oyuna gir. Bu oyunda istersen demir ol, Valorant takım oyunudur.

Aynı sorun bende var bir türlü bronzdan çıkamıyorum takılı kaldım bir de aşırı hile gelmeye başladı artık can sıkıyor bu durum.

Ben 1 2 ay demir 1 de kaldım :D rank atlayınca devamı da geldi bende. Elonuzdan iyi oynarsanız yükselirsiniz elbet.

Eğer benim hakkım Plat elo falan diye düşünüyorsan çek instalock Reyna'yı yüksel. Gümüş eloda yükselmek takımdan çok sana bağlı.

Kendime bir takım bulmam lazım o zaman. Oynamak isteyen var mı arkadaşlar. 18 yaş altı olursa daha iyi olur. Bronz-gümüş ranklarında. Bir prem var 3 kişi lazım.

Su kanali inceleyebilirsin, guzel anlatiyor.

İnceleyeceğim teşekkürler.

Bu konuyu açalı 3 ay olmuş gümüşten çıkamayan ben, bu sezonu plat 2 bitirdim. Zaman geçtikçe bazı şeyler oluyor demek ki 🙂

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı