Valorant'ta haksız ban yedim

Mouse veya kulaklık yazılımı ban yedirmez. Eğer bilgisayarınızda hile yüklüyse ama çalıştırmazsan yine ban yemezsin. Başka oyunun hilesi olsa da yemezsin. Ben single oyunlar için cheat engine yüklüyken oynuyordum ban yemedim. Eğer haksız ban yediyseniz desteğe yazın banı açarlar.
Yine ban yeme ihtimalin var. Vanguard diğer anti-cheatler gibi çalışmıyor. Bilgisayarını açar açmaz çalışmaya başlıyor. Bir nevi bilgisayarında tüm uygulamaları görebiliyor. Aynısı lol içinde geçerli bu arada. TR serverında LoL Skin kullanmadığınız halde bilgisayarınızda yüklüyse yine ban yiyorsunuz, ki ben yedim.

Destek bu tarz konularda ilgileniyor mu hocam?
Bilmediğim icin soruyorum çünkü CS de VAC yersen direk umursamiyorlar.

Haksız ban yiyip daha sonradan banı açılanları gördüm. Eğer gerçekten haksız yediyse arkadaş banı açılır. CS için bilmiyorum eskiden bir YouTuber'in banı kalktığını görmüştüm.

Bu forumda banı açılan kişiler vardı galiba.

Geçen seferde hile kullanmadığım halde banlanmıştım. Bilgisayarımda hile yüklüydü diye banladılar dedim. Bende yeni hesap açıp devam ettim. Ama bu sefer Logitech makro banlatır dediler diye onu bile kullanmadım. Vanguard çöpü kafasına göre detect ediyor herhalde. Daha dün bir konuda @Emperor4231 oyuna etki etmeyen yazılımların banlatmayacağını söylemişti. Bende şom ağızlı mıyım neyim banlatır demiştim. Aynı günün akşamı hesabım banlandı. Hesabımın banı açılmaz ise CS:GO'ya geçeceğim. Daha adil davranacaklarına eminim. Hile olsam da banlamıyorlar zaten.

Bilgisayara hile yüklemen banlanmana sebep zaten. Başka hesapta açman fark etmez hileyi o bilgisayarda açtığında belirli birkaç hesaba ban atıyorlar. Ben klavye, fare ve kulaklığın Driver'ları ile hala ban yemedim. Bu arada CS:GO candır söyleyim :D

Bilgisayara hile yüklemen banlanmana sebep zaten. Başka hesapta açman fark etmez hileyi o bilgisayarda açtığında belirli birkaç hesaba ban atıyorlar. Ben klavye, fare ve kulaklığın Driver'ları ile hala ban yemedim. Bu arada CS:GO candır söyleyim :D
Bilgisayarda hile yüklü değil. Bende geçeceğim CS:GO'ya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı