Valorant'ta haksız olarak ban yedim

eNyzii1

Hectopat
Yer
İstanbul Avcılar
Daha fazla  
Normalde Valorant'ı aktif olarak oynayan bir insandım fakat yaklaşık 3 ay önce sınavlarıma odaklanmak için oyuna ara verdim. 3 ayın ardından oyuna girmeye çalıştığımda ise hesabımda 3. parti yazılım kullanıldığı ve bu yüzden ban yediğimi söyleyen bir yazıyla karşılaştım. Hayatımda hiç hile kullanmamış olmama rağmen neden ban yemiş olabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum.

Normalde Valorant'ı aktif olarak oynayan bir insandım fakat yaklaşık 3 ay önce sınavlarıma odaklanmak için oyuna ara verdim. 3 ayın ardından oyuna girmeye çalıştığımda ise hesabımda 3. parti yazılım kullanıldığı ve bu yüzden ban yediğimi söyleyen bir yazıyla karşılaştım. Hayatımda hiç hile kullanmamış olmama rağmen neden ban yemiş olabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum.

MSI afterbruner OBS gibi program vardır ya da başka şeyler ilakki vardır ne var bilgisayarında?

https://support-valorant.riotgames.com/hc/tr

Bu siteden ticket açmayı deneyin.

Hesabınıza erişimi olan başkası varsa olabilir, ya da 3. parti sitelere bilgi girdiyseniz genelde çalan kişiler dereceli maçlarda hile açıyorlar.
Diğer bir etken virüsler veya bazı makro programları olabiliyor, çok fazla sebebi var. Ticket atın detay isteyin.

Vanguard acikken farkli bir yazilim kullandiysan hile olarak algilamis olabilir. Bilet ac Valorant destek ekibine.

Aynı şey bana da oldu hesaba 2.000 TL'den daha fazla harcama yapmıştım ban yiyeli neredeyse 1 yıl oldu hala uğraşıyorum desteğe yaz bazen 1 aya veya 14 güne indirebiliyorlar.

Zaten bu konuyu açmadan önce ticket açmıştım. Detay istemiştim ama cevap olarak hiç alakası olmayan dandik bir robot mesaj aldım. Ve bazı arkadaşlar illaki 3. parti uygulama vardır demiş ama yok yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı