Valorant'ta haksız ban yedim

Ses Boost, ses değiştirme gibi özellikleri var. Belkide ondandır.

Oyunun oynanisina etki yapmayan unsurlar bunlar. Elinizde Cheat Engine veya mouse programinizda makro filan açıksa bunlar tetijliyot olabilir. 2.defa ban yemenin biraz daha şüphe uyandırdığını düşünüyorum ben. Ayrica zaten buraya yazmanin da pek manasi yok.

Şimdi cidden kullanmadan yemiş olabilir sonuçta bir yazılım, kul yapımı hata payı illaki vardır peşin hükümlü olmamak lazım.

@kuyoshi oyun suçlu kardeşim, oyuncular suçsuz Şu forumda da herkes hile kullanmadan banlanıyor yav.

Mouse programında tuş ataması var sadece. Mouseclick kullanılıyorsa Vanguard mouseclick kullanıldığı için ban atmış olabilir.

Mouse veya kulaklık yazılımı ban yedirmez. Eğer bilgisayarınızda hile yüklüyse ama çalıştırmazsan yine ban yemezsin. Başka oyunun hilesi olsa da yemezsin. Ben single oyunlar için cheat engine yüklüyken oynuyordum ban yemedim. Eğer haksız ban yediyseniz desteğe yazın banı açarlar.

Destek bu tarz konularda ilgileniyor mu hocam?
Bilmediğim icin soruyorum çünkü CS de VAC yersen direk umursamiyorlar.

Yazdım desteğe inşallah açarlar. İnşallah dediğin gibidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…