Valorant'ta haksız ban yedim

Ses Boost, ses değiştirme gibi özellikleri var. Belkide ondandır.

Oyunun oynanisina etki yapmayan unsurlar bunlar. Elinizde Cheat Engine veya mouse programinizda makro filan açıksa bunlar tetijliyot olabilir. 2.defa ban yemenin biraz daha şüphe uyandırdığını düşünüyorum ben. Ayrica zaten buraya yazmanin da pek manasi yok.

@kuyoshi oyun suçlu kardeşim, oyuncular suçsuz 😁 Şu forumda da herkes hile kullanmadan banlanıyor yav.

Oyunun oynanisina etki yapmayan unsurlar bunlar. Elinizde Cheat Engine veya mouse programinizda makro filan açıksa bunlar tetijliyot olabilir. 2.defa ban yemenin biraz daha şüphe uyandırdığını düşünüyorum ben. Ayrica zaten buraya yazmanin da pek manasi yok.
Mouse programında tuş ataması var sadece. Mouseclick kullanılıyorsa Vanguard mouseclick kullanıldığı için ban atmış olabilir.

Mouse veya kulaklık yazılımı ban yedirmez. Eğer bilgisayarınızda hile yüklüyse ama çalıştırmazsan yine ban yemezsin. Başka oyunun hilesi olsa da yemezsin. Ben single oyunlar için cheat engine yüklüyken oynuyordum ban yemedim. Eğer haksız ban yediyseniz desteğe yazın banı açarlar.

Mouse veya kulaklık yazılımı ban yedirmez. Eğer bilgisayarınızda hile yüklüyse ama çalıştırmazsan yine ban yemezsin. Başka oyunun hilesi olsa da yemezsin. Ben Single oyunlar için Cheat Engine yüklüyken oynuyordum ban yemedim. Eğer haksız ban yediyseniz desteğe yazın banı açarlar.

Destek bu tarz konularda ilgileniyor mu hocam?
Bilmediğim icin soruyorum çünkü CS de VAC yersen direk umursamiyorlar.

Mouse veya kulaklık yazılımı ban yedirmez. Eğer bilgisayarınızda hile yüklüyse ama çalıştırmazsan yine ban yemezsin. Başka oyunun hilesi olsa da yemezsin. Ben single oyunlar için cheat engine yüklüyken oynuyordum ban yemedim. Eğer haksız ban yediyseniz desteğe yazın banı açarlar.
Yazdım desteğe inşallah açarlar. İnşallah dediğin gibidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı