Valorant'ta haksız banlar gerçek mi?

ZEROX67

Hectopat
Arkadaşlar çoğu kişi yedikleri haksız banlardan yakınıyor ve ben de Valorant'a para yatırmak istiyorum ama hile kullanmama rağmen hesabım banlanırsa diye korkuyorum. Sizce haksız banlar gerçek mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu gibi firmalar hile tespit sistemlerini çok farklı yöntemlere göre yapıyorlar. False positive ihtimalleri aşırı düşük. Haksız yere ban yediğini iddia eden kişilerin üzülerek söylüyorum fakat büyük çoğunluğu ya dümdüz hile kullanıyor ya da hile olarak algılanacak programlar kullanıyorlar. Şüpheli, tuhaf programlar kullanmadığınız sürece bu gibi bir şeyin olacağından endişe etmenize gerek yok.

Arkadaşlar çoğu kişi yedikleri haksız banlardan yakınıyor ve ben de Valorant'a para yatırmak istiyorum ama hile kullanmama rağmen hesabım banlanırsa diye korkuyorum. Sizce haksız banlar gerçek mi?

Ben hepsi olmasa da bazılarının gerçekten haksız olabildiğini düşünüyorum fakat bilgisayarlarında crack programlar tarzı şeyler bulunduruyorlar sanırım o yüzden.

"Ben sadece birisinin yedi sülalesinin ismini ağzıma aldım ama ban yedim hem de haksız yere " yani hocam hani en basit senaryo bu. 3. Parti bazı uygulamaları hile sanabiliyor ama onu da ticket atınca açıyorlar. Bir sıkıntı olmaz.

Arkadaşım kullanmadığına eminim yedi sanırım kulaklığın Driverı gibi saçma bir nedenden yedi, ne kadar doğru bilmiyorum Spotifydan bile yiyen var.

3.parti oyuna etki eden yazılımlar veya driverlar kullanıyorlar ban yiyip ağlıyorlar yatırabilirsin para.

Hocam başka offline oyunlarda hile açıp banlandıklarını söyleyenlerde var Riot bunlarada ban atıyor mu veya Minecraft modlarına?

Şüpheli tuhaf programlardan kastınız nedir hocam? Valorant'a etki eden programlar mı yoksa başka oyunlar için de geçerli mi?

Arkadaşım kullanmadığına eminim yedi sanırım kulaklığın driverı gibi saçma bir nedenden yedi, ne kadar doğru bilmiyorum Spotify'dan bile yiyen var.

Çok saçma gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…