Valorant'ta haksız banlar gerçek mi?

Ticket atınca açıyorlar hakliysaniz çok sıkıntı değil.
Evet bunu kolayca açarlar ama bu yine de sıkıntı. Nefret söyleminden raporlasar, perma yesen, oyun girmek istediğin zaman hesaba bir giriyorsun ban yemiş. Otur bir de onunla uğraş. Biletlere genelde ertesi güne kayıyor dönmeleri. Bir de her zaman tek yanıtla çözülemeyebiliyor bilet. Diyelim ki şanslısınız, tek yanıtla çözüldü. Bir de sabah erken attınız bileti, aynı gün cevap geldi. Buna rağmen 6-8 saat sürer.

Evet bunu kolayca açarlar ama bu yine de sıkıntı. Nefret söyleminden raporlasar, perma yesen, oyun girmek istediğin zaman hesaba bir giriyorsun ban yemiş. Otur bir de onunla uğraş. Biletlere genelde ertesi güne kayıyor dönmeleri. Bir de her zaman tek yanıtla çözülemeyebiliyor bilet. Diyelim ki şanslısınız, tek yanıtla çözüldü. Bir de sabah erken attınız bileti, aynı gün cevap geldi. Buna rağmen 6-8 saat sürer.
Orası öyle ama dua edelim iyi bir destekleri var.

Şu açıdan düşünün: Bir tane oyununuz var ve gidip oyununuzu oynayan oyuncuları oyundan yasaklar mısınız? Tabii ki de hayır, hile kullanıp banlananların ortaya attığı bir şey bu. Adam hileyi kullanıp sonra da haksız yere banlandım diyor :D Bunlara aldırış etmemenizi tavsiye ederim ve Valorant'a bence para yatırmayın. Para yatıranların çoğunluğu sonradan aşırı pişman oluyor.

Şu açıdan düşünün: Bir tane oyununuz var ve gidip oyununuzu oynayan oyuncuları oyundan yasaklar mısınız? Tabii ki de hayır, hile kullanıp banlananların ortaya attığı bir şey bu. Adam hileyi kullanıp sonra da haksız yere banlandım diyor :D bunlara aldırış etmemenizi tavsiye ederim ve Valorant'a bence para yatırmayın. Para yatıranların çoğunluğu sonradan aşırı pişman oluyor.

Hocam bende pişman olmuştum önceden yatırdıklarıma ama insanı cezbediyor yeni skinler anlamıyorum gerçekten ama karar verdim sanırım yatırmıyacağım.

Bence de yatırmamanız daha iyi olacaktır. Onun haricinde hile kullanmadığınız ya da oyun kurallarını ihlal etmediğiniz sürece yasaklanacağınızı sanmam. Diyelim ki haksız ban attılar, ticketle belirtirsiniz. Kaldırırlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı