Arkadaşlar çoğu kişi yedikleri haksız banlardan yakınıyor ve ben de Valorant'a para yatırmak istiyorum ama hile kullanmama rağmen hesabım banlanırsa diye korkuyorum. Sizce haksız banlar gerçek mi?
Hocam tiktok hile kullananlarla dolu. Hepsi yalan.Arkadaşlar çoğu kişi yedikleri haksız banlardan yakınıyor ve ben de Valorant'a para yatırmak istiyorum ama hile kullanmama rağmen hesabım banlanırsa diye korkuyorum. Sizce haksız banlar gerçek mi?
"Ben sadece birisinin yedi sülalesinin ismini ağzıma aldım ama ban yedim hem de haksız yereArkadaşlar çoğu kişi yedikleri haksız banlardan yakınıyor ve ben de Valorant'a para yatırmak istiyorum ama hile kullanmama rağmen hesabım banlanırsa diye korkuyorum. Sizce haksız banlar gerçek mi?
3.parti oyuna etki eden yazılımlar veya driverlar kullanıyorlar ban yiyip ağlıyorlar yatırabilirsin para.
Hocam bu gibi firmalar hile tespit sistemlerini çok farklı yöntemlere göre yapıyorlar. False positive ihtimalleri aşırı düşük. Haksız yere ban yediğini iddia eden kişilerin üzülerek söylüyorum fakat büyük çoğunluğu ya dümdüz hile kullanıyor ya da hile olarak algılanacak programlar kullanıyorlar. Şüpheli, tuhaf programlar kullanmadığınız sürece bu gibi bir şeyin olacağından endişe etmenize gerek yok.
Arkadaşım kullanmadığına eminim yedi sanırım kulaklığın driverı gibi saçma bir nedenden yedi, ne kadar doğru bilmiyorum Spotify'dan bile yiyen var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.