Valorant'ta her round mikrofona basıp küfür edenler

Toksik işte, bir maç kötü oynarsın sövülmedik değerini bırakmazlar. İnsanlar her zaman iyi oynayacak diye bir şey yok. E-sporcular bile bazı maçlar çok kötü oynuyor. Biz ne yapalım arkadaş, mesela takımda kötü oynayan biri geldiğinde ben ona küfür falan etmiyorum, ama troll yapıyorsa bazen sinirden argo kullanmak zorunda kalıyorum. Aslında bunların cevabı sadece empati kuramamak. Hiç biri empati kuramıyor, hatta bazıları var kendileri on kat kötü oynuyor, takım birincisi bir roundu kazanamadığında hemen saldırıyorlar. Kendilerine bir şey desen ''beyefendi'' iyi oynuyor. Maalesef bunlar her online oyunda mevcut. Yapacak hiç bir şey yok. Cahilliğine verin gitsin.
Aynen öyle hocam,aslında birkaç kişi bu küfür-hakaret eden insanları adli makamlara şikayette bulunup sonucunu açıklarsa eğer bu problem çözülecek diye düşünüyorum.
Örnek olarak sosyal medyada fake hesapla bile artık kolay kolay kimse küfür-hakaret edemiyor.

Çünkü sosyal medyada anonim bir hesapın olsun olmasın küfür -hakaret edip şikayet eden birsürü insan sonuçları ve cezasını paylaşıyordu.

Fakat hiç oyunda küfür-hakaret edip bunun ceza sonucunu paylaşan tek bir paylaşım görmedim bu internet aleminde.
Keşke birileri yapsa artık ta böyle böyle küfürcü-toksik problemlilerin sonunu getirseler hocam.
 
@bertony hocam sizin üzerinizden bu tarz konu açanlara söylüyorum açma amacınız nedir, sormamın amacı bu konuyu açarak ne elde ettiniz siz böyle konular açarak o söylediğiniz oyun düzelmeyecek hep böyle bu tarz konular açılıyor o yüzden söyledim beni yanlış anlamayın lütfen iyi akşamlar.
 
Aynen öyle hocam, aslında birkaç kişi bu küfür-hakaret eden insanları adli makamlara şikayette bulunup sonucunu açıklarsa eğer bu problem çözülecek diye düşünüyorum.

O iş bayağı bir zor. Önce o kişinin kimliğini tespit etmen lazım. Kişisel verilerin korunması gereği Riot paylaşmaz. Hadi diyelim mahkemeye gittin Riot'a müzekkere yazıldı. Ses kaydını alabilecek misin? Ses kaydını aldın uzlaştırmaya tabii suç çocuğun anası babası gelecek yalvaracak bilmem ne üfff yani iğrenç bir süreç :D
 
@bertony hocam sizin üzerinizden bu tarz konu açanlara söylüyorum açma amacınız nedir, sormamın amacı bu konuyu açarak ne elde ettiniz siz böyle konular açarak o söylediğiniz oyun düzelmeyecek hep böyle bu tarz konular açılıyor o yüzden söyledim beni yanlış anlamayın lütfen iyi akşamlar.
İnsanları rahatsız eden,moral bozan her türlü davranış ve hareketleri eleştirerek insanların,oyun oynayan insanların genel olarak mutlu bir şekilde oyun oynamasını istiyorum.

Kafa dağıtmak için oyun oynuyorsunuz ve hiç tanımadığınız birisi oyununuza gelip küfürler,hakaretler ediyor,bu durum beni rahatsız eder.O yüzden yazıyorum.



Yanlış gördüğüm her türlü davranışı,hareketi eleştiriyorum.
Valorantta çok fazla toksik,problemli yazılar gördüm fakat her round kaybettikten sonra mikrofonu açıp sadece havaya küfür eden insanları belirten bir yazı görmediğim için yazdım.

'Böyle tiplerde var arkadaş' demek için yazdım diyebiliriz :D

O iş bayağı bir zor. Önce o kişinin kimliğini tespit etmen lazım. Kişisel verilerin korunması gereği Riot paylaşmaz. Hadi diyelim mahkemeye gittin Riot'a müzekkere yazıldı. Ses kaydını alabilecek misin? Ses kaydını aldın uzlaştırmaya tabii suç çocuğun anası babası gelecek yalvaracak bilmem ne üfff yani iğrenç bir süreç :D
Hocam Riot Games Türkiye'de ofisi olan ve varlığını gösteren bir şirket.
Hatta riot games'e bununla ilgili bir mail atmıştım.
Eğer adli merciler bizlerden veri,bilgi isterlerse bunu seve seve vereceklerini belirten bir yazı göndermişlerdi bana.İp adresimiz,konum bilgimiz gibi temel bilgiler bu büyük oyuncu kitlesi olan oyunda illaki depolanıyordur diye düşünüyorum.

Fakat böyle oyunda küfür hakaret eden tipleri şöyle 3-4 youtuber olur,yayıncı olur ibret olsun diye şikayet eder,dava eder ve bunun bir suç olduğunu,şöyle 10.000-20.000 tl para cezası verildiği örnek teşkil eden davalar olsa bizim serverda küfür eden sayısı yarı yarıya azalır inanın bana.

Çünkü böyle bir durum olduğunda da artık insanlar küfür-hakaret eden insanları uzlaşmaya götürüp büyük meblaları kazanabilirler.
Kimse de ceza ve para kaybetmemek için küfür etmeyi bırakabilir diye düşünüyorum.

Baktık medeniyet ve insanın insana olan saygısı azaldı,para cezaları ile bu tr serverındaki küfür,hakaretleri bu şekilde çözebiliriz diye düşünüyorum.
 
Elom dia 3 bu eloda genellikle öldükten sonra info verip raunt bitince küfür ediyorlar. Bazen beyinsiz arkadaşlarımız gelip her ölüşünde Dini, Milli küfür ediyorlar. Böyle insanları reportlayınca ban yiyorlar ama bazen öyle bir takım ve karşı takım geliyor ki hepsi normal karşılıyor. Bu sebepten ban yemiyorlar:(
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı