Valorant'ta hile gibi görünüp hesabın yasaklanmasına sebep olan program ne olabilir?

Hileden olsa böyle olur.

1757698873291.png

Yanlış bilgi, üçüncü parti program madde 7'de geçtiği için özellikle madde 7 diye koyulmuş. Eğer düzgün okursan anlayacaksın.

Madde 7.1

Riot Hizmetleri'ni kullanırken şahıslara trolleme yapabilir miyim, şahıslara hakaret edebilir miyim, şahısları tehdit veya taciz edebilir miyim?

Madde 7.2

kullanım kuralları sadece oyun içi uygunsuz davranışlar için mi geçerli?

madde 7.3

7.3. kullanım kuralları'nı bir oyunda ihlal etmek başka bir oyunda da ceza almaya yol açar mı?

Madde 7 kuralları bu şekilde güzel kardeşim Valorant'ta herhangi bir maddeden ban yediğinde direkt 7-8 yazar madde içeriği yazmaz yani bunlardan ban yemiş olabilir arkadaş hile kullanmadım diyor geriye troll veya hakaret kalıyor.

@Crvena Zvezda lütfen arkadaşın attığı görüntüdeki mesaji tekrar baştan sona okur musun?

Ban mesajını okumaya gerek yok dostum benim. Hileden de ban yesen Boost veya hakaretten de ban yesen otomatik bu mesaj karşına çıkacak zaten 3.parti yazılım vs. vs. Hikayesi çünkü madde 7 içeriğini kopyalayıp aynı ban mesajı şeklinde atıyorlar. Orada 3. parti yazılım dedi diye ondan ban yemiş olmuyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Crvena Zvezda Lütfen arkadaşın attığı görüntüdeki mesaji tekrar baştan sona okur musun?
Kanka hile değilim yani neyi zorluyorsun?

Madde 7.1

Riot Hizmetleri'ni kullanırken şahıslara trolleme yapabilir miyim, şahıslara hakaret edebilir miyim, şahısları tehdit veya taciz edebilir miyim?

Madde 7.2

kullanım kuralları sadece oyun içi uygunsuz davranışlar için mi geçerli?

madde 7.3

7.3. kullanım kuralları'nı bir oyunda ihlal etmek başka bir oyunda da ceza almaya yol açar mı?

Madde 7 kuralları bu şekilde güzel kardeşim Valorant'ta herhangi bir maddeden ban yediğinde direkt 7-8 yazar madde içeriği yazmaz yani bunlardan ban yemiş olabilir arkadaş hile kullanmadım diyor geriye troll veya hakaret kalıyor.
Arkadaşım kys yazdırmıştı ondan dolayı olabilir mi?

Kanka hile değilim yani neyi zorluyorsun?

Valorant'ın madde 7 üzerinden ban yiyen herkese attığı ban mesajı bu hocam otomatik yani troll, hakaret, Boost yapan kişilerde aynı maddeden cezalandırıldığı için onlara da 3.parti yazılım vs. vs. Yazısı geliyor size geldiği gibi dediğim gibi muhtemelen çok fazla ya troll ya da hakarette bulundunuz bu yüzden banlandınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı