Valorant'ta hile kullanmadan ban yemek

• Konuyu başlatan Caavz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 2.676

Caavz

Zeptopat
Daha fazla  
Valorant'ta hile kullanmadığım halde kalıcı ban yedim ve desteğe bilet attığımda hesabında cihaz banı olduğunu görüyoruz hile kullanmışsın gibi şeyler söylendi bana ama hesabımda cihaz banı yok sadece hesabım kalıcı olarak ban yemiş. Tekrar söylüyorum hile kullanmadım. Böyle bir olay başına gelenler var mı hesabı nasıl geri alırız? Riot sürekli aynı cümleleri yazıyor bana sıkıldım artık.

İlk defa hile banı yediysen 4 ay sonra açılıyor.

Valorant'ta hile kullanmadığım halde kalıcı ban yedim ve desteğe bilet attığımda hesabında cihaz banı olduğunu görüyoruz hile kullanmışsın gibi şeyler söylendi bana ama hesabımda cihaz banı yok sadece hesabım kalıcı olarak ban yemiş. Tekrar söylüyorum hile kullanmadım. Böyle bir olay başına gelenler var mı hesabı nasıl geri alırız? Riot sürekli aynı cümleleri yazıyor bana sıkıldım artık.

Başka hesaba giriş yapabiliyor musun?

Benim basima da geldi, galiba haksiz oldugunu mu anladilar bilmiyorum ama 1 hafta sonra falan kalkti kendi kendine. Valorant hiç umursamiyorum ticketlari "hile kullanmissin, 3 ay sonra kaldiricaz" deyip yolluyordu beni. Belki de haksiz oldugunu anlayip kaldirirlar yoksa pek sanmiyorum.

Başka hesaba giriş yapabiliyor musun?
evet oyuna girebiliyorum başka hesapla 2 saat kadar oynadım cihaz banım yok

İlk defa hile banı yediysen 4 ay sonra açılıyor.
cihaz banı o 4 ay sonra gecen bende o yok

Benim basima da geldi, galiba haksiz oldugunu mu anladilar bilmiyorum ama 1 hafta sonra falan kalkti kendi kendine. Valorant hiç umursamiyorum ticketlari "hile kullanmissin, 3 ay sonra kaldiricaz" deyip yolluyordu beni. Belki de haksiz oldugunu anlayip kaldirirlar yoksa pek sanmiyorum.
bana bilet banı attılar biletlerin otomatik olarak kapatılacak hesabının banıda açılmayacak diye

Evet oyuna girebiliyorum başka hesapla 2 saat kadar oynadım cihaz banım yok.

Cihaz banı o 4 ay sonra gecen bende o yok.

Bana bilet banı attılar biletlerin otomatik olarak kapatılacak hesabının banıda açılmayacak diye.

Hesabınızda küfürden veya troll gibi sebeplerden ban yemişsindir.

Veya oyun açıklarından yararlanma bug.

Hesabınızda küfürden veya troll gibi sebeplerden ban yemişsindir.

Veya oyun açıklarından yararlanma bug.
riot destek hesabı 48 saat inceledikten sonra hile dediler ama gerçekten hile kullanmadım haklılıyım ve kalıcı ban yiyorum cidden haklıyken bir şey yapamamak zoruma gidiyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı