Valorant'ta hileler çoğalıyor

Kisuke

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1650
i5 10400F
Oyunu neredeyse betadan beri oynuyorum. Bazı dönemler maçıma hile geldi; ancak ben bir sezonda bu kadar fazla hile geldiğini hatırlamıyorum. Az önce takımıma bir Jett geldi. Savunma turu 7-5 bitti. Birkaç kere ölüp Jett'i izlediğimde aimi o kadar normal ve o kadar legitti ki... Sonra bir anda hileyi açtı, aimi herkese kitleniyordu. 13-5 aldık oyunu. Sizce de son zamanlarda Valorant'ta hileler çok daha fazla görülmüyor mu? Belki de legit olarak kullanan profesyonel oyuncular bile vardır.

Oyunu neredeyse betadan beri oynuyorum. Bazı dönemler maçıma hile geldi; ancak ben bir sezonda bu kadar fazla hile geldiğini hatırlamıyorum. Az önce takımıma bir Jett geldi. Savunma turu 7-5 bitti. Birkaç kere ölüp Jett'i izlediğimde aimi o kadar normal ve o kadar legitti ki... Sonra bir anda hileyi açtı, aimi herkese kitleniyordu. 13-5 aldık oyunu. Sizce de son zamanlarda Valorant'ta hileler çok daha fazla görülmüyor mu? Belki de legit olarak kullanan profesyonel oyuncular bile vardır.
Anında tespit ediliyor ve gereği yapılıyor. Riot işi hakkıyla yapıyor ve bu konuda çok dikkatli bence.

Burada kıyamet kopacak. Valorant'ı kapalı betadan beri oynuyorum ve maçıma bir kez bile rage hile gelmedi. Legit illa gelmiştir de farketmemişimdir.

Yayıncılardan bile kullananlar vardır. Valorant hile konusunda iyi ama private hilelere hiçbir şey yapamaz. Çok üst seviye birine private hile yaptırsan ban yeme ihtimalin olmaz bile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende forumlara baktım açıkçası. Valorantı 8 aydır falan oynuyorum yanılmıyorsam. Karşıma çıkan hileci sayısı baya azdı. Ama şimdilerde baya arttı. Bunu bir tek ben hissetmiyorum sanırım. Bir kaç gün önce karşıma hile geldi ve adamlar 13-0 yendiler bizi. Sinir oldum. Adam 13 turun 5 inde bela attı. Zaten geriside pek normal değil. Sinir olunca bende sildim. Ciddi ciddi bağımlılık yapsa da bu hileciler yüzünden tat vermez oldu bana. Bazı kişilere çıkmıyor ama vanguard biraz daha geliştirilebilir bence.

Ben bir tane hile dc sinde takılıyordum ne yapıyorlar diye merak etmiştim. Adam hileyle sage almış 10 a 20 oynuyor. Bile bile ölüyor sürekli. Arkadaşına info veriyordu. Uzun bir süre ban yememişti şuan yemiştir belki.

Evet ben de oyuna haftada 1 kez girsem bile maçıma geldi.Adam sova almış rakibin toplu olduğu yere gidiyor sheriffle herkese tek ata ata ilerliyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı