Valorant'ta HWID banı yediğimizi nasıl anlarız?

Daha fazla  
Öncelikle iyi günler Valorant hesabıma cumartesi gününden beri giriş yapamıyordum (hata ekte). Bunu arkadaşlarıma sorduğumda HWID banı yemişsin dediler. Fakat farklı hesaplardan giriş yaptığımda veya yeni hesap açtığımda böyle bir hata görmedim. Peki gerçekten hesabım HWID banı yemiş midir?

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    468,4 KB · Görüntüleme: 126
Öncelikle iyi günler Valorant hesabıma cumartesi gününden beri giriş yapamıyordum (hata ekte). Bunu arkadaşlarıma sorduğumda HWID banı yemişsin dediler. Fakat farklı hesaplardan giriş yaptığımda veya yeni hesap açtığımda böyle bir hata görmedim. Peki gerçekten hesabım HWID banı yemiş midir?
Hocam bir tekrar dener misiniz? Bugün aldığım random hesapta birisi maçtayken oyuna girince bende bu ekranla karşılaştım ve tekrar gir çık yaptığımda bu hata ile karşılaşmadım

Ban yediğini zannetmiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bir tekrar dener misiniz? Bugün aldığım random hesapta birisi maçtayken oyuna girince bende bu ekranla karşılaştım ve tekrar gir çık yaptığımda bu hata ile karşılaşmadım.

Hocam tekrar gir çık yaptığımda sonuç hiç değişmedi.

Ban yediğini zannetmiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam videodaki çözümde olmadı halen VAL 51 hatası devam ediyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı