Valorant'ta işlemci değiştirmek FPS artırır mı?

12100F oyun performansında çok iyi. Çoklu çekirdek gereken uygulamalarda çok iyi sayılmaz fakat fiyatına göre güçlü denebilecek bir işlemci.

i3 12100F ve ona uygun bir anakart alsam en uygun maliyetle çözerim herhalde. Peki bu almak istediğim işlemci işimi görür mü yoksa daha iyi bir işlemci mi almalıyım?

Ben i3 12100F ve Gigabyte B660M aldım oyun performansı güzel ama ileride yeteesiz kalabilir işlemci 1-2 seneye yeni işlemci alıp eskisini satacağım.

@arasove Ranked'da da en kalabalık çatışma anlarında 200 altına düşebiliyor. 12100F + H610 gayet güzel olur. RAM'lerinizin MHz değerleri düşükse onları satıp 3200 MHz olan RAM'ler alırsanız da çok iyi olur.
12100F oyun performansında çok iyi. Çoklu çekirdek gereken uygulamalarda çok iyi sayılmaz fakat fiyatına göre güçlü denebilecek bir işlemci.
Ben i3 12100F ve Gigabyte B660M aldım oyun performansı güzel ama ileride yeteesiz kalabilir işlemci 1-2 seneye yeni işlemci alıp eskisini satacağım.
Hesapladım ve maliyet yaklaşık 5 bin TL yapıyor. Maliyeti düşürme adına GTX 1050 ile uyumlu olacak şekilde AMD işlemci ve buna uygun bir anakart alsak nasıl olur?

Hesapladım ve maliyet yaklaşık 5 bin TL yapıyor. Maliyeti düşürme adına GTX 1050 ile uyumlu olacak şekilde AMD işlemci ve buna uygun bir anakart alsak nasıl olur?

AMD tercih edebilirsiniz ama AMD kullanmadığım için ne toplama ne kullanım ne de nasıl değerler alabileceğinize dair bir fikrim yok bence yeni konu açıp insanlara sorun.

Bende ilk 1 sene 75 80 FPS alıyordum şu an oynanmıyor 15 FPS'lere kadar iniyor. Hele fracturede bazı bölgelerde 5 FPS'e kadar düşüyor. Bayağı bozdu oyun.

Ama dikkat etmen gereken bir konu var, işlemci alacaksan ekran kartınla uyumlu olması lazım. Yoksa darboğaz olur ve çok sık drop yersin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı