Mahmutxd35
Decapat
80 civarına sabitlediğimde bile bazen FPS düşmesi giriyor.
Peki 60'da deneseniz?
80 civarına sabitlediğimde bile bazen FPS düşmesi giriyor.
i3 12100F ve ona uygun bir anakart alsam en uygun maliyetle çözerim herhalde. Peki bu almak istediğim işlemci işimi görür mü yoksa daha iyi bir işlemci mi almalıyım?
@arasove Ranked'da da en kalabalık çatışma anlarında 200 altına düşebiliyor. 12100F + H610 gayet güzel olur. RAM'lerinizin MHz değerleri düşükse onları satıp 3200 MHz olan RAM'ler alırsanız da çok iyi olur.
12100F oyun performansında çok iyi. Çoklu çekirdek gereken uygulamalarda çok iyi sayılmaz fakat fiyatına göre güçlü denebilecek bir işlemci.
Hesapladım ve maliyet yaklaşık 5 bin TL yapıyor. Maliyeti düşürme adına GTX 1050 ile uyumlu olacak şekilde AMD işlemci ve buna uygun bir anakart alsak nasıl olur?Ben i3 12100F ve Gigabyte B660M aldım oyun performansı güzel ama ileride yeteesiz kalabilir işlemci 1-2 seneye yeni işlemci alıp eskisini satacağım.
Hesapladım ve maliyet yaklaşık 5 bin TL yapıyor. Maliyeti düşürme adına GTX 1050 ile uyumlu olacak şekilde AMD işlemci ve buna uygun bir anakart alsak nasıl olur?
Bende ilk 1 sene 75 80 FPS alıyordum şu an oynanmıyor 15 FPS'lere kadar iniyor. Hele fracturede bazı bölgelerde 5 FPS'e kadar düşüyor. Bayağı bozdu oyun.
Hocam sizde de mi i 5 6500 var anlamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.