Valorant'ta iyi oynadım, ban yer miyim?

Eğer takımdakiler inanırsa olabilir ama yoksa başınız ağrıyabilir (!)
Anlamadım hocam.
E-sporcu arkadaş hile kullanıyordu, fakat Vanguard yazılımı bunu tespit edemedi, eğer yoğun bir baskı olmasaydı bu adamın banlanması ile alakalı Riot ekipleri asla inceleme yapıp banlamayacaklardı, o yüzden hocam.
NisaY'dan bahsediyorsunuz sanırım, şimdi anladım.
 
wallhack gibi adamları duvarlardan izleyip veya aimhack gibi crosun adamların kafasına ışınlanmadıysa sıkıntı yok
 
E-sporcu değilseniz ve şu geçenlerde ban yiyen e-sporcu gibi çok fazla tepki almadıysanız ve hile kullanmıyorsanız hayır yemezsiniz.

Dostum sanırım nisaydan bahsediyorsun nisayın kendi açıklamasında toplum baskısından dolayı ban yediğini söylemişti fakat Riot açıklama yaptı nisay gerçekten hile kullanmış hatta geçen günlerde bir şekilde yeni hesap açıp tekrar hile kullanmıştı.
 
Evet adını unutmuştum o sanırım, bir insan neden kariyerini bitirmek pahasına hile açar gerçekten garip, bu arada evet hile açtığını biliyorum hocam, açmasaydı zaten toplum baskısı ile ban yemezdi.
 
Riot'un anti hile programı ile trspit edemediği hileleri ticket atarak banlatabilirsin fakat eğer kimsenin elinde kesin denilecek bir kanıt yok ise banlanmazsın korkma. Banlanırsan da itiraz edip tekrar incelenmesini isteyebilirsin. Riot bu konularda oyuncu dostu bir yapımcı rahat ol.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı