Valorant'ta KDA ve MMR dengesizliği var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben burada Valorant'ın dengesizliğini söylüyom yapısını değil. Sen savunma diye anlıyon aslında savunma değil bu eleştiri. Oyunun avantajları da var ve dezavantajları da ben dezavantajlarını için konu açtım avantajları için değil ve şunu bilki maalesef felsefe ve edebiyat sokmadan konuya atlıyonuz.
Bir oyunun eşleştirme sistemi kötüdür ama yapısı güzeldir. Eşleştirme sisteminde şikayetçi olabilirsin ama yapısından şikayetçi değilsin. Burada maalesef felsefede anlamayan ya da edebiyatı kötü olan arkadaşlar direk konuya atlıyor ve anlamadan dinlemeden adamı kötülüyor kusura bakma burada oyunun eşleştirme sistemini küsuratlarını söyledim ve sen arkadaşın sırf kavgada üste çıkması için elinizden geleni yapıyonuz.
Bu zihniyette fazla ileri gidemezsiniz.

Hevesim kötükende veriyor mmrım düşük olmasına rağmen. Neden dengesiz dağıtıyola anlamıyorum.

Kötü oynamıyorum RIOT5-6 rank üstü adam veriyor ve smurf oluyor genellikle bunlar yüzünden biz işçi sınıfı kaybediyoruz.

Dedigim gibi sistemin calisma prensibi dedigim sekilde. Yeterine dusmemistir mmr in.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı