hesabında kısıtlama varsa zaten giremiyor olman gerekir. Soru da hata var.Arkadaşlar ben Valorant'ta ban yedim, Riot çalışanları 120 gün sonra açılacağını söylediler ben 1-2 kere 120 gün dolmadan girdim kısıtlamam tekrardan mı başlar onu anlamak istiyorum, tekrar 120 günden mi başlatır yani?
Hesabında kısıtlama varsa zaten giremiyor olman gerekir. Soru da hata var.
Anakart banı olarak bilinen türden bir ban ise ve hileden dolayı banlanıldıysa artar.
Vanguard ise evet. Ama sonradan banlananlarda durum farklı olabiliyor. Az önce bununla ilgili bir konu okudum.Uzaklaştırma vermez direkT ban atar hocam Vanguard.
farklı hesaptan girdim kısıtlama tekrar baştanmı başlarArkadaşlar ben Valorant'ta ban yedim, Riot çalışanları 120 gün sonra açılacağını söylediler ben 1-2 kere 120 gün dolmadan girdim kısıtlamam tekrardan mı başlar onu anlamak istiyorum, tekrar 120 günden mi başlatır yani?
hileden dolayı yedim bende yazdım dedilerki 120 gün sonra açılıcak dedilerAnakart banı olarak bilinen türden bir ban ise ve hileden dolayı banlanıldıysa artar.
Farklı hesaptan girdim kısıtlama tekrar baştanmı başlar
keşke girmeseydiniz. Muhtemelen uzamıştır.farklı hesaptan girdim kısıtlama tekrar baştanmı başlar
hileden dolayı yedim bende yazdım dedilerki 120 gün sonra açılıcak dediler
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.