Valorant'ta kolum kasılıyor

JETTİN ULTİSİ

Hectopat
1 haftadan fazladır aim çalışıyorum. Aim Lab ve poligon üzerinden. Bazen gayet düzgün aimim oluyor ama bazen de önümdeki adamı vuramıyorum. Aimim titriyor. Kolum kasılıyor gibi oluyor. Rankım dia. Üst ranklara çıkmakta zorluk çekiyorum. Tıkandım kaldım. Ne yapmam gerekiyor?

Kolunuz kuvvetsiz olabilir mi? Ya da çok fazla Aim çalıştığınız için kaslarınız olağan dışı hareketlere yabancı olduğu için hamlık çekiyorsunuz. Bir süre sonra kaslarınız uyum sağlayacaktır fakat bu sürede bence protein alımı yapmalısınız. Spor yapar gibi düşünün.

1 haftadan fazladır aim çalışıyorum. Aim Lab ve poligon üzerinden. Bazen gayet düzgün aimim oluyor ama bazen de önümdeki adamı vuramıyorum. Aimim titriyor. Kolum kasılıyor gibi oluyor. Rankım dia. Üst ranklara çıkmakta zorluk çekiyorum. Tıkandım kaldım. Ne yapmam gerekiyor?
Oyun hastalığından öleceksin. Yarım saatte bir dolaş 5 6 dk hareket ettir tüm vücudu.

Maça girmeden önce DM, Poligon ve spike girin birkaç kez. İlk maçınızda entry almayın Support oynayın eliniz yavaş yavaş açılacaktır. 2. maçta entry aldığınızda iyi vurmaya başlarsınız.

Mouse ergonomi anlamında eline uygun değilse yani tam olarak kavrayamıyorsan elinin, kolunun kasılmasına sebep olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı