Valorant'ta level kasıp satmak mantıklı mı?

Eloboost yapmak bence daha mantıklı.1 hafta uğraşıp 50 tl alacaksınız elektrik faturası boşa giden zaman cart curt değmez.
 
Kendine yapacak bir iş bul, ve bundan kazanç edinmeye bak. Oyunları da sadece eğlenmek için oyna. Satın alım dışında oyunlar ticarete dökülecek araçlar değillerdir.
 
Max dia 1 gördüm hocam başlanır mı sizce bronzları gümüşe falan?
Orta derece hocam, yine hiç yoktan alıcı bulabilirsin, Ben Yücelik kasıyordum 10'u geçik hesap sattım, Ama zamanla oyunu sürekli oynamaktan ve sattığınız paranın ve giden zamanınızın cok değersiz olduğunu anlıyorsunuz ve oyundan bıkıyorsunuz.
 
Bir ara kendim bu işi yapıyordum. 10 hesap sattığimi hatırlıyorum. Açtığım hesapları 20 lvl, dereceli girmeye hazır hâle getirip Game Satış üzerinden ilan açıyordum, 1 saat geçmeden satılıyordu. Ortalama fiyat 60 TL falan idi. Bazen başka platformdan 16 lvl hesap alıp satıyordum vs.. Ancak bu kadar uğraşa değecek bir şey kazandırmıyor. İlla bu işi yapacaksanız açtığınız hesapların elosunu yükseltmeye bakın. 500'e bile alıcı bulabilirsiniz böylece. Yerinizde olsam para kazanmak için CS:GO oynarım. Hem eğlenir hem kazanırsınız. Valorant ile uğraşırsaniz zamanla oyundan sıkılıyorsunuz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı