Mehmet Soyak Decapat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #1 Laptop kullanıyorum. Valorant'a girdiğimde mosue çalışmıyor. Sorunu nedir acaba? Fikrimce sistemle alakası yoktur diye düşünüyorum.
Laptop kullanıyorum. Valorant'a girdiğimde mosue çalışmıyor. Sorunu nedir acaba? Fikrimce sistemle alakası yoktur diye düşünüyorum.
delialioglu Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 708 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #2 Oyuna giriş ekranına gelmeden siyah bir ekran oluyor o arada hareket ettir sabit tutunca gidiyor. Artı 0 Eksi
KS KS Mehmet Soyak Decapat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #3 delialioglu dedi: Oyuna giriş ekranına gelmeden siyah bir ekran oluyor o arada hareket ettir sabit tutunca gidiyor. Genişletmek için tıkla... onu biliyorum ama biri gelirse diğeri gidiyor ona çözüm arıyorum Artı 0 Eksi
delialioglu dedi: Oyuna giriş ekranına gelmeden siyah bir ekran oluyor o arada hareket ettir sabit tutunca gidiyor. Genişletmek için tıkla... onu biliyorum ama biri gelirse diğeri gidiyor ona çözüm arıyorum