Valorant'ta nasıl Pro olursunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok saçma bir konu olmuş, ayrıca bu konudan daha önce tonla açıldı, eğer buraya ciddi ciddi girdiyseniz ben söyleyeyim, aim geliştirme rehberlerine bakabilirsiniz.

Bir daha konu oluşturma lütfen. Kendim için istediğimden değil de işte...

Moderatör de nasıl bunu onayladı o da ayrı bir kafa. Tek telafi "Mizah ve Eğlence"de olmalıydı bu.

Çok affedersiniz ama bir yerlerimle oynarsam daha çok "Pro" olurum öyle bir oyunda.

Bu Valorant neden bu kadar popüler oldu lan? Oyunun bir numarası da yok yani geçen girdim 5 saat falan sonra sildim anca dayandım competitive Online FPS kültürü diye bir şey kalmadı resmen eskiden bu oyunların kemik Fandom'ları falan olurdu güzel muhabbetler dönerdi şimdi değişik ortamlar oldular Online oyunlardan soğudum tek kale Team Fortress 2 vardı o da botlardan öldü zaten neyse ki ufak ufak Update geliyor.

Bu Valorant neden bu kadar popüler oldu lan? Oyunun bir numarası da yok yani geçen girdim 5 saat falan sonra sildim anca dayandım competitive Online FPS kültürü diye bir şey kalmadı resmen eskiden bu oyunların kemik Fandom'ları falan olurdu güzel muhabbetler dönerdi şimdi değişik ortamlar oldular Online oyunlardan soğudum tek kale Team Fortress 2 vardı o da botlardan öldü zaten neyse ki ufak ufak Update geliyor.
Lan yasak :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı