Valorant'ta neden çok fazla toxic insan var?

mirqccc

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gtx 1050 Ti
8 gb corsair ram 1400 mhz
AMD Ryzen 3 1200 Quad-Core Processor
1 Tb hdd
Lisanslı windows 10 pro
Msı anakart
3 adet fan
Neredeyse 10 el attım 8'inde dine ataya anaya bacıya küfür var, neden bu kadar çok fazla var? Tek TR serverimi böyle Valorant'ta? CS:GO daha beter diyorlar, doğru mu?

Bu yüzden Rainbow Six oynuyorum. CS'ye de haftada 1 defa kasa düşürmek için giriyorum.

Neredeyse 10 el attım 8'inde dine ataya anaya bacıya küfür var, neden bu kadar çok fazla var? Tek TR serverimi böyle Valorant'ta? CS:GO daha beter diyorlar, doğru mu?

Hocam şu an CS daha iyi gibi çünkü Valorant'ta Roblox kapandığından beri ekstra bir toxiclik oluşmaya başladı. Fakat kesinlikle şu an Valorant'ta TR sunucularında çok daha fazla toxic var.
Ama CS'de Türk sunucuları olsaydı orada da aynısı olurdu.

Hocam coğunlukla tatil zamanlarında oluyor boyle bu aralar bende rank kasıyorum geliyor en iyisi muteleyin infonuzu verin keyfinize bakın iyi oyunlar dilerim.

Hocam 2022 de mi ne delilere denk gelmiştim sürekli ya da çekmişlerdi işte iyiydi kafaları öyle böyle tipler yok rankedd bir de. Boş verin gelin singleplayera alalım sizi.

Hocam şu an CS daha iyi gibi çünkü Valorant'ta Roblox kapandığından beri ekstra bir toxiclik oluşmaya başladı. Fakat kesinlikle şu an Valorant'ta TR sunucularında çok daha fazla toxic var.
Ama CS'de Türk sunucuları olsaydı orada da aynısı olurdu.

Hocam Valorant'ta ki kitle bana göre hala aynı Roblox kapandığın beri o kitle League of Legends'a kaydı bana kalırsa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı