Valorant'ta Odin sorunu

Yazılı olmayan bazı kurallar olduğu için alırsam maalesef ceza olarak annem babam sülalem her şeyim elimden gidiyor.
Kendinizi bu tarz şeylere inandırarak başka insanların istediği şekilde oynamamalısınız. Siz almak istiyorsanız alın istemiyorsanız almayın. Oyunu trollemediğiniz ya da takımınıza destek olmak yerine köstek olmadığınız sürece sıkıntı yok. Odin şu anda güçlü durumda olduğundan dolayı kullanılıyor. Silah zayıflatılana kadar da kullanılmaya devam edecek. Böyle bir avantaj varken kullanıp kullanmamak sizin elinizde, başkasının değil.
 
Odin gayet güzel bir silah. Yenilmeye yakın olduğum zamanlar çekiyorum ve maçı kazanıyorum. Önemli olan maçı kazanmak değil mi zaten? Maçı almak için Odin çekmek gerekiyorsa Odin çek. Onlar çekiyor da sizin eliniz armut mu topluyor? Sen de karşılık ver bir zahmet.

Dostum saldırıyız işin komik tarafıda saldırıda çekersen hiçbir işe yaramıyor. Savunmada çekersen ama gel keyfim gel...

Kendinizi bu tarz şeylere inandırarak başka insanların istediği şekilde oynamamalısınız. Siz almak istiyorsanız alın istemiyorsanız almayın. Oyunu trollemediğiniz ya da takımınıza destek olmak yerine köstek olmadığınız sürece sıkıntı yok. Odin şu anda güçlü durumda olduğundan dolayı kullanılıyor. Silah zayıflatılana kadar da kullanılmaya devam edecek. Böyle bir avantaj varken kullanıp kullanmamak sizin elinizde. Başkasının değil.

17 yaşındayım. 18 yaşını geçtiğimde amacım: Odin oynayıp tüm küfür edenleri mahkemede karşıma çıkarmak zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı