Valorant'ta PC ve sesler donuyor ve reset atıyor

Mysmeh

Kilopat
Daha fazla  
Normalde bu sorunun donanımsal olduğunu düşünüyordum fakat sıcaklık değerleri stres testleri vs. normal çıkıyor. Sadece işlemci 10 dakikada 90 derecelere çıkıyor fakat Valorant'ta 55 derecelerde olduğu için resetin kaynağı bu değil de Valorant olduğunu düşünmeye başladım çünkü başka bir oyunda reset atmıyor. Ne yapmalıyım sizce?

Oyunu tekrar yükleyip deneyin.

Onu denedim. Oda olmayınca format atıp DDU ile ekran kartını tekrar kurdum fakat tekrar oldu aynı sorun.

PSU'da normal ise Riot Games destek ile iletişime geçin. Her şey iyi gözüküyor çünkü.

Bilgim olmadığı için soruyorum. İşlemcinin ekran kartından daha sıcak olması ve testte 90 derece olması normal mi? Daha önce testler yapmış biri değilimde.

Onu denedim. Oda olmayınca format atıp DDU ile ekran kartını tekrar kurdum fakat tekrar oldu aynı sorun.

Bilgim olmadığı için soruyorum. İşlemcinin ekran kartından daha sıcak olması ve testte 90 derece olması normal mi? Daha önce testler yapmış biri değilimde.
Daha da düşük olabilirdi, kasanız da iyi nasıl böyle çıktığını anlamadım. Onun dışında Valorant işlemci odaklı oyun olduğu için daha sıcak olması normal.

90 derece çok fazla. Sistemi kapatması normal. İşlemci 95 derece olunca direk kendisini kapatır. Buda bilgisayarın restart atmasına sebep olur. İşlemci sıcaklığı yüzünden kapanıyor.

SSD'de problem olabilir.

HD Tune Pro ile test ettim HDD ve SSD'de sorun çıkmadı.
Daha da düşük olabilirdi, kasanız da iyi nasıl böyle çıktığını anlamadım. Onun dışında Valorant işlemci odaklı oyun olduğu için daha sıcak olması normal.

Bu video bana ait değil fakat benimki de böyle olduğu için atayım dedim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Fakat benimki böyle yaptıktan sonra yeniden başlatıyor.
90 derece çok fazla. Sistemi kapatması normal. İşlemci 95 derece olunca direk kendisini kapatır. Bu da bilgisayarın restart atmasına sebep olur. İşlemci sıcaklığı yüzünden kapanıyor.

Ama PC yüksek sıcaklık değeri gösteren oyunlarda değil de işlemci sıcaklığı 57 derece olan Valorant'ta reset atıyor.
90 derece çok fazla. Sistemi kapatması normal. İşlemci 95 derece olunca direk kendisini kapatır. Bu da bilgisayarın restart atmasına sebep olur. İşlemci sıcaklığı yüzünden kapanıyor.

Ama PC yüksek sıcaklık değeri gösteren oyunlarda değil de işlemci sıcaklığı 57 derece olan Valorant'ta reset atıyor.

Son düzenleme:
HD Tune Pro ile test ettim HDD ve SSD'de sorun çıkmadı.

Bu video bana ait değil fakat benimki de böyle olduğu için atayım dedim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Fakat benimki böyle yaptıktan sonra yeniden başlatıyor.

Bir önceki sürücü güncellemesini yükleyin.

Olmazsa farklı bir psu ile test edin.

Hocam merhaba, sorununuz hâlâ sadece Valorant oynarken mi oluyor? Bugün ilk defa Valorant indirdim ve sistemim ilk defa bir oyunda reset attı. Valorant kaynaklı bir sorun mu diye merak ediyorum.

Sorun artık çok çok nadir olmaya başladı ama ayda 4 kez reset atıyorsa 3ü Valorant'ta oluyor kaynağını çözemedim o yüzden aramayı bıraktım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı