Valorant'ta ping 600 oluyor

Nvdia HD6850

Hectopat
Daha fazla  
Aynı dakika YouTube'da 1080p video izliyorum sorun yok. Fakat diğer oyunlarda ping seviyesi normalken sadece Valorant'ta aşırı ping sorunu yaşıyorum. Lobide 13 ping gösteriyor, el başı 70-80 ping, oyunun ortasında oluyor 300-400-600 ping. Oynayamıyorum. Nasıl çözerim bu sorunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
bendede aynı sorun var frankfurtda da aynı 2-3 tur sonra duzeliyor ama benim canımı çok sıkıyor bu durum son zamanlarda biraz fazla sunucu degıstırdım frankfurttan istanbula acaba bundan dolayı olabilirmi

bendede aynı sorun var frankfurtda da aynı 2-3 tur sonra duzeliyor ama benim canımı çok sıkıyor bu durum son zamanlarda biraz fazla sunucu degıstırdım frankfurttan istanbula acaba bundan dolayı olabilirmi
beyler sanırım buldum arkada calısan bir uygulamadan sanırım cunku arada bazen soundpadı acık unutuyorum ve kapattıgım zaman direk duzeliyor

beyler sanırım buldum arkada calısan bir uygulamadan sanırım cunku arada bazen soundpadı acık unutuyorum ve kapattıgım zaman direk duzeliyor
calısmıyormus bosuna denemeyin bir çözümünü bende arıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı