Valorant'ta ping 600 oluyor

Nvdia HD6850

Hectopat
Daha fazla  
Aynı dakika YouTube'da 1080p video izliyorum sorun yok. Fakat diğer oyunlarda ping seviyesi normalken sadece Valorant'ta aşırı ping sorunu yaşıyorum. Lobide 13 ping gösteriyor, el başı 70-80 ping, oyunun ortasında oluyor 300-400-600 ping. Oynayamıyorum. Nasıl çözerim bu sorunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı dakika YouTube'da 1080p video izliyorum sorun yok. Fakat diğer oyunlarda ping seviyesi normalken sadece Valorant'ta aşırı ping sorunu yaşıyorum. Lobide 13 ping gösteriyor, el başı 70-80 ping, oyunun ortasında oluyor 300-400-600 ping. Oynayamıyorum. Nasıl çözerim bu sorunu?
Kablosuz internet kullanıyorsanız kabloluya geçin, internet kartı sürücülerini güncelleyin güncel değilse, arkada internet kullanan açık programlarda sıkıntı yaratır.

Sunucular ile alakalı olabilir Çünkü bazen 100 ping üzerisini görüyorum bir de Türk Telekomsa normaldir

Oyunla alakalıdır hocam. Sunucu değiştirmeyi deneyin.

Kablosuz internet kullanıyorsanız kabloluya geçin, internet kartı sürücülerini güncelleyin güncel değilse, arkada internet kullanan açık programlarda sıkıntı yaratır.

Kablolu kullanıyorum. Sürücüler güncel.

Sunucular ile alakalı olabilir Çünkü bazen 100 ping üzerisini görüyorum bir de Türk Telekomsa normaldir

Türk Telekom ama diğer oyunlarda normal, sadece Valorant'ta böyle.

Oyunla alakalıdır hocam. Sunucu değiştirmeyi deneyin.

Nasıl hocam, direkt lobideki panelden mi?

Kablolu kullanıyorum. Sürücüler güncel.

Türk Telekom ama diğer oyunlarda normal, sadece Valorant'ta böyle.

Nasıl hocam, direkt lobideki panelden mi?

Hocam Türk telekomsa normaldir benim çoğu arkadaşım ve ben de Türk Telekom kullanıyor nedense Valorant'ta sıkıntı çıkartıyor neden oluyor onu da bilemiyorum. Bir de Valorant Türk sunucuları nedense bu sıralar biraz sıkıntılı Almanya sunucusu olan Frankfurt'u deneyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı