Valorant'ta plat arkadaşlar nasıl maç alıyor?

Sedatif

Hectopat
Katılım
2 Temmuz 2019
Mesajlar
300
Makaleler
1
Çözümler
2
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda hesabım saçma bir sebepten ban yemişti. Yeni hesap açtım diyordum 1 güne dia yücelik çıkarım falan 5 dereceli sonrası plat attı beni (5 Win 5 MVP). Yaklaşık 2 gündür platta sıkıştım her oyun takıma ya trol ya da 2-3 tane 5 Max vuran çok kötü Max gümüş aim geliyor. Her oyun 35 40+en az skorla lose alıyorum normal platlar nasıl rank kasıyor aklım almıyor. Hala platım kafayı yiyeceğim gerçekten bu elodaki arkadaşlara kolay gelsin. Birçok kez immortal eloda oynamış biri olarak şahsen daha kolay.

Ekran Görüntüsü (7).png


Yaklaşık 20 maç MVP ama yarısından çoğu lose anlam veremiyorum. (bait vs yapmıyorum bir de)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
5 yerleştirme maçından sonra direkt Platin 1 başladım. O maç 42 vurdum, rakipteki adam da 40 vurmuştu. Böyle maç alıyoruz ya da alıyorlar. Sizin takımınızda iyi oyuncu varsa karşıda da oluyor.
 
Entry oynamayın hocam. Çünkü her ne kadar göreviniz site açmak da olsa o eloların oyuncuları pek akıl edemiyor sizle beraber girip trade almayı vesaire. O yüzden sadece sup/sentinel öneririm.
yücelik.png
unknown.png
rrnown.png
 
Algoritma var ben bu oyunda Riotun botları olduğuna yemin edebilirim ama henüz kanıtlayamam. Birçok kişiyi özellikle Gold ve Plat dediğimiz yerde Elohell yaşatıyor. Bu oyun tamamen algoritma bizim arkadaşla iddiamız var yücelik olduğum dakika siliyorum oyunu benden tavsiye sizde silin sinir stresten başka bir şey değil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı