Valorant'ta rank nasıl atlanır?

Yabancı serverda denedim onlarda öyle hatta daha berbat.

Forumda bayağı aktif he.

Peakim demir 2'ydi demir 1'e düştüm nasıl mümkünse artık oyun Win vermiyor hiç.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman öncelik arkadaş bulmak. 2. si ise aim ve gamesense geliştirmek diyebilirim.

Aynı anda her yönünü geliştiremez. Dediğin gibi Duo bulması lazım ve aim çalışması lazım, gamesensi tabii ki şimdiden geliştirse iyi olur ama daha demir olduğu için zor gelecek. Öncelik aim olmalı çünkü oyunda gamesens yücelik ve sonrasında önem kazanıyor.

Hocam her maç 30-35 vurup demir elodan çıkamadığım zamanları hatırlıyorum. Resmen işkence düşük elo.
Ben de trollüne girip sadece bıçakla oynayarak MVP atıp çıktığım zamanları hatırlıyorum. 30 FPS bile alsan, 150 MS bile oynasan demir elodan çıkamamak çıkmaktan daha büyük bir başarı. Plat dersin, Dia dersin anlarım. Ama demir eloda hiçbir bahanenin kabul edilebilir olduğunu düşünmüyorum.

Ben de trollüne girip sadece bıçakla oynayarak MVP atıp çıktığım zamanları hatırlıyorum. 30 FPS bile alsan, 150 ms bile oynasan demir elodan çıkamamak çıkmaktan daha büyük bir başarı. Plat dersin, dia dersin anlarım. Ama demir eloda hiçbir bahanenin kabul edilebilir olduğunu düşünmüyorum.

Takım oynamıyor vallahi ya oyun Win vermiyor zorluyor illa.

Benim anlamadım şey oyun sizi nasıl demirden başlattı. Demirden başlamak bile buyuk başarı.

Nasıl yani anlamadım immo bile başlatıyor mu bu oyun?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı