Valorant'ta rank nasıl hızlı atlanır?

Dostum biraz konu dışı olacak ama sana tavsiyem daha fazla kanser olmadan Valo'yu bırak. Ben bu tarz durumlarda hakaret içeren sohbet mesajlarından dolayı bir süre ban yedim. Girebileceğim çok fazla hesap var ama rank kasmaya çalışırken senin gibi durumları fazlasıyla yaşadığım için artık girmiyorum. Hayat kalitemin arttığını söyleyebilirim. Valo'da temiz ve sakin bir şekide rank kasmak çok zor.
Şu an oynadığım tek şey bu. Onun dışında bu kadar saracak ne var bilmiyorum. Ayrıca para yatırdım. Benden çok daha kötü oynayan kişiler 1 haftada elmasa, yüceliğe çıkarken benim kısım çerçevesini 100'den fazla maç kazanarak son seviyeye ulaştırıp platine bile çıkamamam bana çok koyuyor.

Maalesef tamamen ücretsiz bir oyun olduğu için smurf gelme olasılığı en yüksek oyunlardan birisi Valorant.
Smurf nadiren geliyor. Karşısı normal benle aynı olan oyuncular, bazen abartı olarak elmas geliyor ama genelde normal geliyor ve ben oynayabiliyorum ama anormal bir şekilde bizim takıma ekstra düşük oyuncular geliyor.

Benden kötü oynayanlar çok kısa sürede elmasa çıkarken bir sezonda 100'den fazla kazanma ile nasıl platin bile göremiyorum anlayamıyorum. Bu kadar mı şanssızlık olur? Elimden gelen bir şey gerçekten yok yani 1v5 mi oynayayım?

Daha ne yapabilirim? Aldığım ajanla ne gerekiyorsa yapıyorum. Sadece kill almıyorum.

Şu an oynadığım tek şey bu. Onun dışında bu kadar saracak ne var bilmiyorum. Ayrıca para yatırdım. Benden çok daha kötü oynayan kişiler 1 haftada elmasa, yüceliğe çıkarken benim kısım çerçevesini 100'den fazla maç kazanarak son seviyeye ulaştırıp platine bile çıkamamam bana çok koyuyor.

Smurf nadiren geliyor. Karşısı normal benle aynı olan oyuncular, bazen abartı olarak elmas geliyor ama genelde normal geliyor ve ben oynayabiliyorum ama anormal bir şekilde bizim takıma ekstra düşük oyuncular geliyor.

Benden kötü oynayanlar çok kısa sürede elmasa çıkarken bir sezonda 100'den fazla kazanma ile nasıl platin bile göremiyorum anlayamıyorum. Bu kadar mı şanssızlık olur? Elimden gelen bir şey gerçekten yok yani 1v5 mi oynayayım?

Daha ne yapabilirim? Aldığım ajanla ne gerekiyorsa yapıyorum. Sadece kill almıyorum.
Valo şans oyunudur. Sen iyi oynasan bile takım iyi oynayamadıktan sonra hiç bir anlamı yok.

Evet ve tek problemim bu. Şu an tek cümleyle özetleyebilirim yani. Karşı takım benle aynı ve normalken, bizim takım doğru düzgün ses kasamıyor, çok az kill alabiliyor, özellikleri kullanamıyor, çok basit raundları veriyor, 5v2 kaldığımızda teker teker gidip ölerek kaybettirdikleri bile oldu. Herkese böyle olur evet ama benim 10 maçımın 9'u böyle.

Evet ve tek problemim bu. Şu an tek cümleyle özetleyebilirim yani. Karşı takım benle aynı ve normalken, bizim takım doğru düzgün ses kasamıyor, çok az kill alabiliyor, özellikleri kullanamıyor, çok basit raundları veriyor, 5v2 kaldığımızda teker teker gidip ölerek kaybettirdikleri bile oldu. Herkese böyle olur evet ama benim 10 maçımın 9'u böyle.
Ne tür ajanlar oynuyorsun?

Kendimi yeterince geliştiriyorum zaten. Takıma katkının ne olduğunu da biliyorum. Reyna ile 25 kişi vurup benim sayemde kazandık demem bunla alakalı olan bir şey değildi, orada da takımın kötü olduğunu vurguladım. Oyunun nasıl oynandığını ve takım oyununun ne olduğunu gayet iyi biliyorum, bomboş bir şey yazmışsınız. Sorun bende olsaydı yazmazdım zaten, sorunun bende olmadığını biliyorum.
Takım arkadaşlarını baitleyerek , sürekli lurk atarak , site açan değil arkadan giren olarak yüksek skorlar yapabilirsin ve yenildiğinizde '' bak ben 25 vurmuşum sizde vursaydınız ve kazansaydık '' diyebilirsin. :)
Aşağılamak için demiyorum yanlış anlama fakat amacı platin rankını görmek olan birisi için yanlış ve iddialı cümleler kullanmışsın bence. Ben bomboşmuşum , sen zaten her şeyi biliyormuşsun...

Ne tür ajanlar oynuyorsun?
Genelde Sage oynuyorum başladığımdan beri. Tüm ajanları oynayabilirim ama genel olarak Sage ve Gekko. Düellocu aldığımda her zaman çok iyi oynayamıyorum bu yüzden genellikle biraz daha arkadan oynayan ajanları veya Gekko gibi öncüleri tercih ediyorum.

Genelde Sage oynuyorum başladığımdan beri. Tüm ajanları oynayabilirim ama genel olarak Sage ve Gekko. Düellocu aldığımda her zaman çok iyi oynayamıyorum bu yüzden genellikle biraz daha arkadan oynayan ajanları veya Gekko gibi öncüleri tercih ediyorum.
Skye, Breach tarzı ajanlara alış. Flashpeek oyna. Takımın kötü olsa bile kör adamları vuramayacak kadar kötü değillerdir.

Takım arkadaşlarını baitleyerek , sürekli lurk atarak , site açan değil arkadan giren olarak yüksek skorlar yapabilirsin ve yenildiğinizde '' bak ben 25 vurmuşum sizde vursaydınız ve kazansaydık '' diyebilirsin. :)
Aşağılamak için demiyorum yanlış anlama fakat amacı platin rankını görmek olan birisi için yanlış ve iddialı cümleler kullanmışsın bence. Ben bomboşmuşum , sen zaten her şeyi biliyormuşsun...
Tam olarak söylediğim şey buydu. İlk söylediğin cümledeki şeyleri yapmadığım için yazdım zaten. Aptal değilim yani dediklerini yapsaydım böyle bir şey yazmazdım. Ayrıca dediğim gibi takım yüzünden göremiyorum ve zaten platin eloda oynuyorum. Kötü oynayan birisi de değilim elmas eloya bıraksalar beni şu an orada da gayet iyi oynarım alışıp.

Yazdığın şeylerle bildiğin beni aptal yerine koyuyorsun yani. Senin dediklerin doğruysa ben neden kötü olduğum halde iyi oynuyorum veya arkalayıp ya da takımı baitleyip kill aldığımda benim sayemde kazandık diyeyim?

Birçok kez clutch attım, infoları eksiksiz verdim. Ajanın bütün özelliklerini kullanarak oynadım, her raund site açtım. Savunmada bile savunan kişilerden Reyna ile daha iyi savundum, 4v1 clutch aldım.

Skye, Breach tarzı ajanlara alış. Flashpeek oyna. Takımın kötü olsa bile kör adamları vuramayacak kadar kötü değillerdir.
Bazen o kadar kötüler bile geliyor. Yani rütbesi altın ama bronz gibi oynuyor.

Bugün yan hesabımdan arkadaşımla bronz eloda oynadım ve 2-10 saldırı tarafına geçtik Jett ile 50 vurarak 12-10 yaptım tek başıma. Herkes afk'ydı. 2v5 kaldık arkadaşımla ve arkadaşım da yeni başlamıştı hiçbir şey bilmiyordu yani tek başıma oynadım ve karşısı aynı benim maçıma gelen altınlar gibi oynuyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı