Valorant'ta renk ayarı nasıl yapılır?

İşletim sistemi
Windows 11

Akif baba qiyana

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
RAM
8+8
Ekran kartı
gtx 1650 oc
Anakart
prime 2 b450m
İşlemci
ryzen 5 3500x
Valorant renk ayarı yaparken sadece görüntü keskinleştirme var. Nasıl düzelteceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant renk ayarı yaparken sadece görüntü keskinleştirme var. Nasıl düzelteceğim?
Masaüstüne her hangi boş bir yere sağ tık yapıp NVİDİA Denetim masasını açın, masaüstü renk ayarlarını ayarla sekmesine girin. Digital vibranceyi 80-100 arası yapabilirsiniz gözünüze hangisi hoş gelirse. Aydınlığı 5-10 değer yine nasıl isterseniz artırabilirsiniz

Masaüstüne herhangi boş bir yere sağ tık yapıp NVIDIA denetim masasını açın, masaüstü renk ayarlarını ayarla sekmesine girin. Digital vibranceyi 80-100 arası yapabilirsiniz gözünüze hangisi hoş gelirse. Aydınlığı 5-10 değer yine nasıl isterseniz artırabilirsiniz.

Bunları yaptım ancak flash bug u fixlendiği için geri gelmedi mi?

Masaüstüne herhangi boş bir yere sağ tık yapıp NVIDIA denetim masasını açın, masaüstü renk ayarlarını ayarla sekmesine girin. Digital vibranceyi 80-100 arası yapabilirsiniz gözünüze hangisi hoş gelirse. Aydınlığı 5-10 değer yine nasıl isterseniz artırabilirsiniz.

İdeal midir fotoğraftakiler.

Bir de bunu sadece Valorant'ta kullanmak istiyorum diyelim her girmeden önce düzelmek mi gerek. Modu falan yok mu?

Dosya Ekleri

• resim_2023-02-19_135424156.png
    resim_2023-02-19_135424156.png
    67,5 KB · Görüntüleme: 3.080
Bunları yaptım ancak flash bug u fixlendiği için geri gelmedi mi?

İdeal midir fotoğraftakiler.

Bir de bunu sadece Valorant'ta kullanmak istiyorum diyelim her girmeden önce düzelmek mi gerek. Modu falan yok mu?
Bu her zaman durur bence durmasında bir sakınca yok daha canlı oluyor renkler birde aydınlık defaultta 50 olması lazım galiba onu 55-60 arası yapın demek istemiştim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı