Valorant'ta RTX2060 kullanımı %99 oluyor

Evet ceza yedigim icin cevaplayamadim kusura bakmayin islemcim R7 5800x3D.

Ve aldigim fps 400 600 arasi

İşlemcin nedir? Darboğaz olabilir.

R7 5800x3D.

Boştaki ayarlarda yüzde 0 kullanıyor mouse hareket ettirince 5'e kadar çıkıyor bir şey izlerken 17 oluyor sıcaklık değeri de bunlar olurken 45 derece de duruyor.

Bu arada 32 GB RAM var etkisi olur mu bilmiyorum ama bilinirse iyi olur diye düşündüm.

Bu arada 32 GB RAM var etkisi olur mu bilmiyorum ama bilinirse iyi olur diye düşündüm.

Evet ceza yedigim icin cevaplayamadim kusura bakmayin islemcim R7 5800x3D.

Ve aldigim FPS 400 600 arasi.

R7 5800x3D.

Hocam işlemciniz ekran kartınızdan daha güçlü olduğu için ekran kartı darboğazı oluyor böyle de kullanabilirsiniz işlemci darboğazından daha iyi ekran kartı tam verimle çalışır ama yükseltme imkanınız varsa ekran kartını yükseltmenizi tavsiye ederim.

Yükseltmez isem PC bozulma ihtimali var mıdır zorlamıyorum zaten PC'yi o kadar fazla Valorant CS NFS Most Wanted gibi zaten ileride 3070 almayı düşünüyorum.

Yükseltmez isem PC bozulma ihtimali var mıdır zorlamıyorum zaten PC'yi o kadar fazla Valorant CS NFS Most Wanted gibi zaten ileride 3070 almayı düşünüyorum.

Yakın zamanda sorun çıkaracağını sanmıyorum ama ilerleyen zamanda ekran kartı çok yorulduğu için performans düşüşü yaşanabilir.

Yakın zamanda sorun çıkaracağını sanmıyorum ama ilerleyen zamanda ekran kartı çok yorulduğu için performans düşüşü yaşanabilir.

Zaten 3070 Ti ASUS'un 18k civarında ben yavaş yavaş biriktiririm zorlamıyorum nasıl olsa zorlamam da o yüzden ileride değiştirip daha verimli bir PC elde etmeyi düşünüyorum.

Ekran kartı çok yorulduğu için performans düşüşü mü? Ekran kartının işi zaten Full gücünde kullanılması değil mi? Yarım kullanalım diye mi para veriyoruz, yok öyle bir şey bal gibi de kullanırsınız. 3A oyun oynuyormuşsunuz gibi düşünün.

Bu arada içim rahatladı bir şey olur diye korkuyordum teşekkür ederim hepinize akşam akşam uğraştırdık sizi de.

Hocam uzun vadede ekran kartına çok yük binince performans düşüşü yaşanmaz mı ben mi yanlış biliyorum yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…