Valorant'ta RTX2060 kullanımı %99 oluyor

Ekran kartı çok yorulduğu için performans düşüşü mü? :D Ekran kartının işi zaten Full gücünde kullanılması değil mi? Yarım kullanalım diye mi para veriyoruz, yok öyle bir şey bal gibi de kullanırsınız. 3A oyun oynuyormuşsunuz gibi düşünün.
Hocam ekran kartı sürekli tam gücünde çalışmıyor ki

Size bu saçmalıkları kim öğretiyor? Yazmadan önce biraz araştırma yapın, sallıyorsunuz resmen.

Yaşanabilir dedim hocam kesin bir bilgi söylemedim hem siz neye dayanarak kesin bir bilgi veriyorsunuz? Erkan kartında darboğaz oluyor normalden fazla yoruluyor fazla güç biniyor performans ta hiçbir azalma olmayacak mı bu durumda?

Yaşanabilir dedim hocam kesin bir bilgi söylemedim hem siz neye dayanarak kesin bir bilgi veriyorsunuz? Erkan kartında darboğaz oluyor normalden fazla yoruluyor fazla güç biniyor performans ta hiçbir azalma olmayacak mı bu durumda?

Tecrübeme dayanarak kesin bilgi veriyorum, uzun yıllarda oluşacak %0.1 gibi yok hükmündeki değerleri katmıyorsak. Yorulma diye bir tabir en baştan elektronik cihazlar için kullanılmaz.

Tecrübeme dayanarak kesin bilgi veriyorum, uzun yıllarda oluşacak %0.1 gibi yok hükmündeki değerleri katmıyorsak. Yorulma diye bir tabir en baştan elektronik cihazlar için kullanılmaz.
Bu arada ekran karti kullanimi arada sirada 50 oluyor 70 oluyor sadece bir yere odaklaninca 99 a cikiyor bir sıkınti olmaz degilmi oynuyorum suanda cunku

Technopat Haberler

Geri
Yukarı