Valorant'ta RTX2060 kullanımı %99 oluyor

İşlemci 5800x3D, bu işlemcide o kartın %99 kullanılması gayet normal diyorum başka da bir şey demiyorum.

Ya hocamm biz aynı şeyleri diyoruz ama bir türlü anlaşamıyoruz lütfen baştan okur musunuz ilk başta işlemci belirtilmedi.

@kino hocam şimdi baktım bayağı bir uzun süre de performans düşüşü diye bir şey yazmıyor ben bulamadım. Sadece normal darboğaz kaynaklı performans düşüşünden bahsedilmiş.

Tamam işte ben önce böyle dedim
Sonra da böyle dedim.
%100 ekran kartı kullanımı da bundan öncesi için bahsetmiştim işte valorantta olmaması gerekir normal değil diye çünkü işlemciyi bilmiyorduk.

@kino hocam şimdi baktım bayağı bir uzun süre de performans düşüşü diye bir şey yazmıyor ben bulamadım. Sadece normal darboğaz kaynaklı performans düşüşünden bahsedilmiş.

İşlemci, ekran kartı vb. bu donanımların yıpranmadan ve uzun kullanımdan ötürü performans kaybı yok denecek seviyededir yani öyle %0.1 bile değil ve bu dahi çok uzun yıllar alır. Termal bakımlarını yapman yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…