Valorant'ta saliselik takılmalar oluyor

sametx36

Decapat
Daha fazla  
Yaklaşık 2 senedir bende olan bir sorun bu. Aşağıdaki videoda zaten sorunum açıkca ortada saliselik takılmamı diyeyim, shutter mı diyeyim ne ise onu yaşıyorum. Tam isim veremiyorum çünkü kimsede böyle bir sorun görmedim. Neredeyse bütün her şeyi yaptım. Windows 10 optimizasyonlarından tut, DDU ile sürücü indirip kaldırmaya kadar her şeyi. İşlemci MHz sabit, RAM'e testler yaptım bir sıkıntı göremedim. Bir arkadaş shader cache stuttering sorunu demiş bir forumdan gördüm. Olabilir ama 2 senedir full yaşıyorum Valorant'ta. Bütün oyunlarda değil Valorant ve birkaç oyunda nadiren oluyor. Ama Valorant'ta ekstra fazla bu durum. Çözümlerinizi bekliyorum.

İşlemci: Ryzen 5 5600.
Ekran kartı: Red Devil RX 6700XT 12 GB
RAM: Kingston Fury Beast 8x2 3200MHz RAM.
Anakart: BIOSTAR B450M-H ver 6.3
PSU: Aigo 650watt 80 Plus Bronze PSU.

Son düzenleyen: Moderatör:
Video yok hocam.

Dostum bu problem bende de var r5 7600 RTX 4070 Super var yarım saniye falan 2 FPS falan oluyor bu durumdan bende muzdaribim.

Benim de buna benzer bir sorunum vardı, işe yarar mı bilmem ama. PC’ye restart atıp direkt oyuna gir.

Dostum bu problem bende de var R5 7600 RTX 4070 Super var yarım saniye falan 2 FPS falan oluyor bu durumdan bende muzdaribim.

Bende öyle olmuyor FPS'de böyle ani bir düşme yok, normal seyrinde gidiyor ama donuyor çok garip saliselşik böyle.

Benim de buna benzer bir sorunum vardı, işe yarar mı bilmem ama. PC'ye restart atıp direkt oyuna gir.

Hocam olur mu bilmem ama ben ara sıra giriyorum Valorant'a ve öyle olsa bile sırf oyuna girmek için PC restartlamak çok can sıkar, tat kaçırır diye düşünüyorum.

V-Sync'yi açıp FPS'yi sabitleyerek denediniz mi?
Bu sorun bende GTA V de vardı Half V-Sync'yi açarak ani takılmalar ani FPS düşüşü sorunu ortadan kalkmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…