GTX 960'dan RTX 3060'a geçtikten sonra Valorant'ta ani takılmalar oluyor

forta

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Merhaba GTX 960 ekran kartından Gigabyte RTX 3060 eagle 12 GB ekran kartına geçiş yaptım. DDU ile sürücüleri kaldırıp yeni sürücüleri kurdum. Valorant girdiğim zaman ani takılmalar olmaya başladı. Sebebi nedir acaba? yanlış veya eksik bir şey mi yaptım merak ediyorum. Detaylı bir şekilde sorulara yanıt vereceğim şimdiden teşekkürler.

Evet düzelmiş, en azından tehlikeli bölgeden ayrılmışın. Bu seni idare edecektir ama soğutucuyu ihmal etme, bu işlemciyi hem yeterince serin tutması hem de sessiz çalışması için şart. Müsait olduğun bir vakit alırsın.

Çok teşekkür ederim iyi sosyaller elinize bilginize sağlık.

Evet düzelmiş, en azından tehlikeli bölgeden ayrılmışın. Bu seni idare edecektir ama soğutucuyu ihmal etme, bu işlemciyi hem yeterince serin tutması hem de sessiz çalışması için şart. Müsait olduğun bir vakit alırsın.

ID-COOLING SE-224-XT Black V2 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu Fiyat bu site üstünden almayı düşünüyorum. Biraz geç gelecek. Altarnatif bir soğutucu bakmaya gerek var mı? Yoksa direk bunu alayım mı ne diyorsun.

Son düzenleme:
Ben de bu soğutucuyu buradan aldım hızlıca gelmişti. Alternatife gerek yok alet sağlam.

Siparişini verdim vatana millete hayırlı olsun :D

Ben de bu soğutucuyu buradan aldım hızlıca gelmişti. Alternatife gerek yok alet sağlam.

2 gündür kullanıyorum derece 62'yi geçmedi çok sağ ol cidden. Çok güzel ürün alacak arkadaş olursa kesinlikle öneriyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı